theme-sticky-logo-alt

Zorgen bij Over mijn Lijk Eva (25) ‘kanker zit nu ook in mijn hoofd’

In maart 2021 krijgt Eva Hermans-Kroot (25) hartverscheurend nieuws. Ze heeft uitgezaaide longkanker en is ongeneeslijk ziek. Ze doet mee aan het programma ‘Over Mijn Lijk’ om een glimp in haar leven te geven en deelt haar eerlijke mening op haar eigen social media kanalen…

Het begon allemaal met een bult in haar nek, in het voorjaar van 2021. ,,Het bleek dat ik longkanker had”, vertelt ze aan Linda Meiden. Al snel kreeg ze nog slechter nieuws: ,,Ik kreeg te horen dat er geen mogelijkheid meer was dat ik beter zou worden”, aldus Eva.

Steeds slechter nieuws

Ondanks het nieuws, houdt Eva de eerste weken hoop. ,,Ik dacht dat ik misschien nog wel beter zou worden, ook al gaven de artsen aan dat alle behandelingen enkel levensverlengend zouden zijn”. Maar het slechte nieuws blijft zich opstapelen. ,,In oktober 2022 kreeg ik te horen dat ik uitzaaiingen in mijn hoofd had en daardoor nog acht maanden te leven had, maar daar zit ik inmiddels dik overheen.”

Op haar eigen…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1