theme-sticky-logo-alt

ZIEN! Emma Heesters bekent op merkwaardige wijze: ‘ik ben vreemd gegaan’

Bijna iedere BN’er wordt tegenwoordig ontmaskerd door juice kanalen dat ze vreemdgaan. Emma Heesters wil het heft in eigen handen nemen en bekent zelf heel vaak vreemd te zijn gegaan. Dit doet de zangeres op een merkwaardige manier…

Dat Emma is vreemdgegaan, neemt ze zichzelf enorm kwalijk. Zo kwalijk dat de zangeres er een liedje over heeft gemaakt. ,,Ik denk niet dat ik ooit zo persoonlijk geweest ben naar jullie toe”, vertelt Emma in een video op haar TikTok account. ,,Maar ik vind het wel belangrijk dat jullie weten waar het over gaat. Voor mij gaat het over een oude relatie waarin ik best wel vaak ben vreemdgegaan. Ik haat dat stuk zo erg aan mezelf…”, aldus de zangeres.

Spannend

,,Een ballad recht uit mijn hart”, schreef Heesters eerder. Ze plaatse een foto van zichzelf inclusief de titel van het lied; ‘Haat Me’. In december liet ze in een gesprek met het ANP weten een lied uit te brengen in januari. De zangeres zei destijds het erg spannend te vinden. ,,Het…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1