NS-Wrapped: Al je Reizen van 2022 in de NS-app

Apps brengen in December steeds vaker een jaaroverzicht uit, ook wel Wrapped genoemd. Hoewel steeds meer bedrijven dit doen, zijn dit vooral Amerikaanse Bedrijven. Een Wrapped van de Nederlandse Spoorwegenmaatschappij hebben we niet eerder gezien. Toch beweren gebruikers op Tiktok dat deze ‘NS-wrapped’ echt bestaat. Wij zochten het voor je uit.

Wrapped in de NS-app 2022

@sannej02 Dankje @NS 🙂 Inspo: @Puq #wrapped #ns #fyp #nederland ♬ Per Spoor (Kedeng Kedeng) – Guus Meeuwis

Wat is ‘NS-wrapped’

Een jaaroverzicht van gebruikers is bedacht als marketing stunt. Dit begon in Amerika met Spotify Wrapped. Daarin zie je een overzicht van meeste geluisterde nummers en artiesten. Na de release was het direct razendpopulair op socialmedia. Mensen plaatsten massaal hun Spotify wrapped op Instagram, Facebook en later ook Tiktok.

Zodra er een goed idee is willen andere bedrijven hier ook van profiteren. 2022 lijkt daarmee het jaar voor Wrapped in Nederlandse Apps. Zo brachten dit jaar (volgens Tiktok) zelfs de Albert Heijn en NS een wrapped uit.

Je voelde het misschien al aankomen. De NS-app heeft helemaal geen wrapped functie. Het virale filmpje is namelijk gemonteerd door Tiktok-gebruiker @sannej02.

NS-wrapped 2023?

NS Wrapped

Helaas is er in 2022 geen NS-wrapped… Maar misschien dat NS, na het succes van deze video te hebben gezien. In het nieuwe jaar gaat werken aan een Wrapped functie in de NS-app. Wij houden je in ieder geval op de hoogte over een NS-wrapped 2023, mocht deze ooit uitkomen!

Leave a Comment