theme-sticky-logo-alt

Wolter Kroes: ‘Toen ik opkeek, was het al te laat’

Het nieuwe jaar is slecht begonnen voor Wolter Kroes (55). De goedlachse volkszanger knalde met zijn peperdure cabrio vol op een Audi met twee bejaarde heren erin. De schrik zit er nog steeds goed in bij Wolter, zo vertelt hij: “Ik weet niet of ik wel weer in die auto wil stappen…”

Wolter, je bent in de eerste week van januari betrokken geraakt bij een aanrijding in Wormerveer. Eerst maar eens de belangrijkste vraag: hoe gaat het nu met je?

“Het gaat goed met me, dankjewel. Ik heb gelukkig alleen een blauwe arm overgehouden aan het ongeluk. Ik klapte vol in de airbags. Binnen een seconde was ik helemaal ingeklemd tussen de kussens. Dat is denk ik wel mijn mazzel geweest. Het gekke is: zo hard reed ik helemaal niet. Het zal rond de 50 km per uur zijn geweest. Maar alles ging ineens…

Lees verder bij weekbladparty.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1