theme-sticky-logo-alt

‘Wil er niet eens over nadenken’

Jim Bakkum is bang voor de dood. Dat laat hij weten aan het Algemeen Dagblad. Meneer is naar eigen zeggen sowieso al ‘wat angstig’ aangelegd.

Jim Bakkum is bang voor de dood: ‘Wil er niet eens over nadenken’ 

“Ik ben er zo bang voor, dat ik er niet eens over wil nadenken”, aldus Jim Bakkum. “Ik kan er niet bij stilstaan dat mijn kinderen geen vader meer hebben, of dat hen iets overkomt. In december overleed mijn oma, ze was 96 en voelde haar dood naderen. Dat je je levenslang hecht aan iemand, en diegene dan opeens weg is, vind ik afschuwelijk.”

Wat zou Jim Bakkum doen als hij nog maar één jaar te leven had? “Ik zou me hoe dan ook alleen nog wijden aan mijn top 3-prioriteiten”, legt de man uit. “Mijn kinderen en familie, een mooie reis maken met mijn gezin, en misschien nog één theaterstuk of film maken, om na te laten. Laatst had ik bijna een rol te pakken in een internationale, Amerikaanse serie. Ik wist niet dat ik die vurige wens nog in me had, tot ik…

Lees verder bij www.roddelpraat.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1