theme-sticky-logo-alt
Wie is Nina Houston? Naam, Leeftijd en familie

Wie is Nina Houston? Naam, Leeftijd en familie

Tegenwoordig kan iedereen met een beetje charisma, creativiteit en veel geluk beroemd worden. Via het videoplatform YouTube kun je met eenvoudige zelfgemaakte filmpjes zomaar het hart van de kijker veroveren. Je hoeft hiervoor niet beroemd te zijn, iedereen kan het. En dat is precies wat Nina Houston uit Barendrecht heeft gedaan.

Over Nina Houston

Nina Houston werd geboren op 12 november 2003 in Barendrecht. Ze heeft twee zusjes, Demi en Fleur en een broer die Rick heet.

Vanuit haar eigen kamertje begon ze al jong met het maken van video’s op YouTube. Haar YourTube kanaal werd op 10 januari 2012 gemaakt toen ze 9 jaar oud was, maar haar eerste video postte ze pas twee jaar later op haar elfde.

Loombandjes trend

Omdat ze een tijdje met het gezin in de stad Houston in de Verenigde Staten woonde was ze de trend van toen ‘loombandjes knopen’ in Nederland ver voor. Omdat er geen instructiefilmpjes waren in het Nederlands besloot ze die zelf te maken. Het eerste filmpje dat ze maakte werd al snel 250 keer bekeken en dat werd later alleen nog maar meer. Een van haar meest bekeken video’s is het filmpje met de naam ‘Rainbow loom Nederlands iPod-iPhone Hoesje – Loom bands’. Het filmpje trok meer dan 8 miljoen kijkers op YouTube..

Nina nu

Nina is ondertussen een echte bekende YouTuber die bijna een half miljoen volgers heeft. Omdat de loomrage al lang voorbij is maakt ze tegenwoordig persoonlijke filmpjes over haar leven, make-up tutorials, doet ze mee aan challenges en maakt leuke sketches. Daarnaast maakt ze ook filmpjes om te laten zien wat ze allemaal gekocht heeft als ze is gaan shoppen en maakt ze DIY (Do It Yourself) filmpjes.

Stap naar professionele Youtubers (inclusief sponsors)

Nina zegt dat ze voorlopig niet van plan is te stoppen met vloggen en ondanks dat ze gewoon nog studeert, zorgt ze regelmatig voor nieuwe posts. Hierbij krijgt ze tegenwoordig ook hulp van Divimove, dit is een bedrijf dat populaire YouTubers in Nederland helpt met hun marketing, imago en posts. Omdat ze steeds bekender wordt willen veel bedrijven ook met haar geassocieerd worden, daarom kan ze tegenwoordig regelmatig leuke gesponsorde cadeaus weggeven.

Samenwerking met MeisjeDjamila

De onderwerpen voor haar vlogs verzint ze zelf, met vrienden of met behulp van Divimove. Uiteraard zit ze zelf ook veel op YouTube waar ze veel inspiratie opdoet door filmpjes van andere YouTubers uit het buitenland te bekijken. Daarnaast werkt ze af en toe samen met andere YouTubers zoals ‘MeisjeDjamila’ waarmee ze in oktober van 2015 een video maakte:

MeisjeDjamilla is ook een Nederlandse YouTuber (momenteel woonachtig in Texas in de Verenigde Staten) die populair werd met haar DIY video’s waarin ze zelf leuke hebbedingetjes maakt. Bovendien heeft ze ook een kanaal waar ze covers en parodieën maakt op de liedjes van bekende artiesten zoals Rihanna en Avril Lavigne. Haar best bekeken video had 5 miljoen kijkers.

Wil je niks missen van Nina Houston dan kun je haar volgen op haar YouTube kanaal of Instagram. Hier plaatst ze sowieso elke dinsdag een vrijdag een post.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1