theme-sticky-logo-alt

Wendy van Peter Gillis: ‘Er zijn mensen uit mijn leven gelopen’

Door haar relatie met ondernemer en realityster Peter Gillis werd Wendy van Hout als vanuit het niets bekend. In haar privéleven heeft dit zowel positieve als negatieve veranderingen gebracht, vertelt zij aan Party, maar: ”Peter die trekt mij er eigenlijk doorheen, want ik ben best wel een persoon die zich dingen aantrekt. Je wordt er alleen maar sterker van. Nu bekijk ik dingen echt van een heel andere zijde.”

Wendy, heb je door je relatie met Peter, en alle ophef die er in de media rondom hem is, zoals begin december het nieuws dat Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer in Ommel per direct dicht moest, geleerd wie je echte vrienden zijn?
”Het heeft zeker heel veel verandering gebracht. Positief, maar zeker ook negatief. Er zijn echt mensen die uit mijn leven zijn gelopen en dat heeft mij…

Lees verder bij weekbladparty.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1