theme-sticky-logo-alt

Vriendin Peter Gillis had twijfels: ‘Waar ben ik in beland?’

Wendy van Hout is dolgelukkig met Peter Gillis, maar had in het begin ook haar twijfels. Dat bekent de vriendin van Peter in gesprek met weekblad Party. ,,Ik dacht: waar ben ik in beland?”

Sinds haar relatie met Peter Gillis heeft Wendy van Hout alles wat haar hartje begeert, maar ligt haar leven ook plotseling onder een vergrootglas. Volgens Wendy wordt er zelfs in de rechtbank anders naar haar gekeken sinds ze samen is met Peter.

‘Erg kwalijk’

,,Ik heb een privé-rechtszaak gehad en daarin werden er mij heel hoge dwangsommen opgelegd”, vertelt Wendy aan weekblad Party. ,,Echt absurd is dat, want dit gebeurde in mijn ogen alleen omdat de naam van Peter genoemd werd in de rechtbank. Dat zo’n rechter daar dan in meegaat en mij laat bloeden met zulke hoge dwangsommen, omdat ik een partner met centjes heb, vind ik erg kwalijk.”

‘Waar ben ik in beland?’

Ondanks alle negativiteit heeft Wendy er nooit over nagedacht om de relatie met Peter te verbreken, maar: ,,Ja, ik…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1