theme-sticky-logo-alt
Wie is de Nieuwe Vriend van Isa Hoes?

Wie is de Nieuwe Vriend van Isa Hoes?

Isa Hoes (57) maakte jaren geleden faam als actrice bij Goede Tijden Slechten Tijden (GTST). In haar rol als de vrolijke en een beetje gekke Myriam van der Poel wist ze de harten van het publiek te veroveren.

Maar dat was slechts het begin van haar carrière. Na haar rol in GTST speelde ze in tal van andere series en films. Daarnaast bracht ze een aantal boeken uit. Onder andere over haar leven met wijlen haar man Antonie Kamerling die in 2010 uit het leven stapte. Maar hoe gaat het nu met Isa Hoes. Is er ruimte voor een nieuwe liefde en heeft ze een vriend?

  • Naam: Isa Hoes
  • Geboortedatum: 13 juni 1967
  • Geboorteplaats: Leiden
  • Beroep: Actrice, presentator, schrijfster en podcastmaker
  • Relatiestatus: Single
  • Vorige relatie: Antonie Kamerling
  • Kinderen: Merlijn (25) en Vlinder (19)

Over Isa Hoes

Isa-Hoes-buiten

Bron: Instagram – isahoes

Voordat we het gaan hebben over de relatiestatus van Isa Hoes moeten we het even hebben over haar indrukwekkende carrière. Goede Tijden, Slechte Tijden ligt ondertussen ver in het verleden en was slechts het begin. Je hebt Isa Hoes misschien ook wel gezien in de films All Stars I & II, De Engel en De Ontsnapping. Daarnaast was ze op tv te zien in Ik hou van Holland, Vrouwenvleugel en Rozengeur & Wodka Lime.

Isa’s jonge jaren

Isa Hoes werd op 13 juni 1967 geboren in Leiden, maar groeide op in Den Bosch. Ze was het nakomertje in een gezin van vier. Haar oudste broer, Onno Hoes ken je misschien ook wel. Onno is de voormalig burgemeester van Maastricht en de echtgenoot van Albert Verlinde.

Isa Hoes voelde zich thuis vaak alleen en wilde maar wat graag de goedkeuring van haar ouders. Ze besloot dan ook al snel dat ze actrice wilde worden. Ze deed hiervoor de Toneelacademie in Maastricht. Na haar opleiding was ze in het begin vooral te zien in het theater. Haar grote doorbraak kwam toen ze in 1990 de rol van Myriam van der Poel kreeg in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Een vliegende start van haar carrière

Elke avond zaten hordes mensen voor de buis gekluisterd om te zien wat voor grappige voorwerpen Myriam nu weer in haar haar had verwerkt. Goede Tijden, Slechte Tijden was ook de plek waar de vonk tussen haar en Antonie Kamerling oversprong. Ze trouwden in 1997, hetzelfde jaar waarin ze poseerde voor de Playboy.

Isa Hoes was een tijdje in bijna elke Nederlandse tv-serie, programma en film te zien. Zo speelde ze onder andere in de film Alibi in 2008, Chez Nous in 2013 en De sterfshow in 2021. Naast Goede Tijden, Slechte Tijden was ze ook te zien als de gevangene Liesbeth in Vrouwenvleugel en als Roos in All Stars. Daarnaast heeft ze vele gastrollen gespeeld in Baantjer, Medisch Centrum West, 12 steden, 13 ongelukken en Flikken Maastricht.

Mocht je onder een steen geleefd hebben en Isa Hoes nooit gezien hebben op tv, dan heb je haar misschien wel eens gehoord. Ze is namelijk ook stemactrice in films zoals Een luizenleven, The Incredibles, Minions, The Angry Birds Movie en Nijntje de film.

Isa Hoes en Antonie Kamerling

Isa-Hoes-Antonie-Kamerling

Bron: Instagram – isahoes

Op 20 oktober 1998 kregen Isa Hoes en Antonie Kamerling samen hun eerste kindje, Merlijn. In 2005 kwam daar nog een dochtertje bij, Vlinder. Antonie Kamerling kampte tijdens zijn leven met depressies. Op 6 oktober 2010 maakte Antonie Kamerling een einde aan zijn leven. Zijn dood en het leven met een partner met depressie gaf Isa inspiratie voor het schrijven van meerdere boeken.

In 2013 bracht Isa Hoes het boek Toen ik je zag: mijn leven met Antonie uit. In dit boek vertelt ze over het leven met een man die kampt met depressies. Uit het boek blijkt wel hoeveel de twee van elkaar hielden, maar soms is dat niet genoeg. Ze vertelt in het boek openhartig over haar strijd om haar gezin bij elkaar te houden en herstel na een moeilijke periode.

De kinderen van Isa Hoes treden in haar voetsporen

Isa-Hoes-Vlinder-Merlijn


Bron: Instagram -vlinderkamerling

Isa Hoes heeft samen met Antonie Kamerling een zoon (Merlijn) en dochter (Vlinder) gekregen. Vlinder (19) en Merlijn (25) hebben allebei een boek geschreven met hun moeder Isa Hoes. Allereerst was het de beurt aan Vlinder met het boek Engel dat in 2016 werd uitgebracht.

Het boek vertelt het verhaal van een meisje met een speciale gave. Ze kan wensen in vervulling laten gaan. Isa Hoes zegt hierover dat het boek voor een groot deel tot stand kwam aan de keukentafel waar Vlinder verhalen verzon.

In 2022 schreef Isa Hoes samen met Merlijn Kamerling het boek Je bent niet alleen. Het is een boek waarin ze mensen proberen te helpen met het rouwen om een dierbare. Isa en Merlijn hebben dit zelf ervaren en willen anderen helpen dit verlies makkelijker te verwerken. Ze praten in het boek ook met andere bekende Nederlanders over dit onderwerp zoals Xandra en Lola Brood, Kluun en Humberto Tan.

Kledingmerk Limitless

Merlijn en Vlinder Kamerling hebben samen een kledingmerk gelanceerd. Met het merk Limitless willen ze de mentale gezondheid van jonge mensen bespreekbaar maken. Beide zijn ervan overtuigd dat mentale gezondheid moet vallen onder de mensenrechten. Met het merk promoten ze activiteiten voor mentale gezondheid zoals yoga en mindfullness.

Wie is de vriend van Isa Hoes?

Isa-Hoes-Selfie

Bron: Instagram – isahoes

Isa Hoes verloor in 2010 haar man Antonie Kamerling. Gedurende een lange periode daarna wilde Isa niets weten van een nieuwe relatie. Ze kon zich een andere partner dan Antonie niet voorstellen.

Maar het leven gaat verder, in 2012 had ze kort een relatie met Gertjan Langeland. Die hield echter geen stand. In 2013 kwamen er andere geruchten naar buiten. Samen met Barry Atsma schreef ze toen het boek Doordraven en overeind blijven. Het is een bundel van brieven die ze elkaar schreven na het overlijden van Antonie Kamerling en Barry’s scheiding.

Beide gaven toe over en weer wel wat te flirten. Barry gaat zelfs zover dat hij vertelt wel eens te fantaseren over een relatie met Isa Hoes. Toch is het nooit echt wat geworden tussen de twee.

Isa Hoes en Ruud de Wild

In 2019 werden Isa Hoes en Ruud de Wild regelmatig samen gespot. Story schreef zelfs een analyse van hun relatie op basis van hun horoscopen. Ondanks dat Isa Hoes en Ruud de Wild vrienden zijn hebben ze geen relatie. Ruud de Wild heeft haar wel eens geïnterviewd voor zijn podcast 30 minuten rauw. Hierin spraken ze onder andere over de redenen waarom Isa Hoes nog niet toe was aan een relatie.

Een verhouding met een homo en een getrouwde man

Isa Hoes heeft na het verliezen van Antonie Kamerling wel geprobeerd om te daten, maar dat verliep niet altijd succesvol. De eerste man waar ze voor viel was eigenlijk homo. Omdat hij wel onder de indruk was van Isa Hoes twijfelde hij aan zijn geaardheid. Daarna volgde een man die nog getrouwd was. Ook dat werkte natuurlijk niet. Door weer een andere man werd ze gestalkt. Kortom, het liefdesleven van Isa Hoes was behoorlijk onstuimig.

Slecht nieuws voor Isa Hoes

Het is lange tijd stil geweest rondom Isa Hoes. Dat had onder andere te maken met het feit dat ze borstkanker kreeg. Toen Isa Hoes borstkanker kreeg, schrok ze wel even. Haar eerste gedachte was dat haar kinderen niet nog een ouder mochten verliezen. Een paar jaar later is Isa Hoes gelukkig weer ‘schoon’ verklaard. Toch is niet zo gek dat ze in die periode niet echt aan daten dacht.

Nieuwe liefde

Isa-Hoes-Afrika

Bron: Instagram – isahoes

In de afgelopen jaren is Isa Hoes weer voorzichtig aan een nieuwe partner gaan denken. Toch heeft dat nog niet voor een nieuwe liefde gezorgd. Ze heeft het met een van die mannen drie maanden volgehouden, maar daar is het bij gebleven. Isa Hoes zegt dat ze geprobeerd heeft om online te daten. Maar voor iemand met een bekend gezicht is dat nog niet zo makkelijk. Mannen vroegen zich toch af of Isa Hoes wel de echte Isa Hoes was dat maakte het ingewikkeld.

Datingbureau

Isa Hoes zegt dat ze ondertussen wel toe is aan een nieuwe liefde. Omdat online daten niet werkt en ze in de echte wereld de juiste man niet tegenkomt, is ze naar een datingbureau gestapt. Die drempel vond ze wel vrij hoog, maar nadat ze maar liefst 2,5 uur met een medewerker sprak had ze er toch vertrouwen in.

Isa´s eisenpakket

Tijdens het gesprek met de medewerker van het datingbureau mocht Isa Hoes haar voorkeuren aangeven. Allereerst vindt ze het belangrijk dat ze een man vindt die net als zijzelf stevig in zijn schoenen staat. Hij moet om kunnen gaan met haar sterke karakter en het feit dat ze regelmatig in de spotlight staat. Maar dat is niet alles, ze vindt het ook belangrijk dat een nieuwe partner zijn financiële zaakjes op orde heeft. Het is nu wachten op de juiste match.

Liefdesgeluk voor de zoon van Isa Hoes

Merlijn-Kamerling-Yael

Bron: Instagram – merlijnkamerling

Isa Hoes mag dan nog geen nieuwe partner gevonden hebben. Haar zoon Merlijn heeft wel de liefde van zijn leven aan de haak geslagen. Merlijn is tot zijn oren verliefd op zijn vriendin Yael Christern. Isa Hoes is blij dat het zo goed gaat met haar zoon en zijn vriendin. Net als Antonie Kamerling heeft Merlijn te kampen gehad met depressies.

Het lijkt erop dat Merlijn momenteel zijn leven aardig op de rit heeft. Een mooie lieve vriendin waarmee hij regelmatig mooie reizen maakt en een goedlopende carrière met zijn kledinglijn. Merlijn en zijn zus vlinder brengen samen heel wat uurtjes door om deze kledinglijn tot een succes te maken en ook Yael wordt hier regelmatig bij betrokken.

Veelgestelde vragen over de vriend van Isa Hoes?

Isa-Hoes-buiten

Bron: Instagram – isahoes

Isa Hoes is een bruisende persoonlijkheid met een druk leven. Ze heeft na Antonie Kamerling nog regelmatig gedate. Niet zo gek dan ook dat er nogal wat vragen zijn over het liefdesleven van Isa Hoes.

Wie is de voormalige vriend van Isa Hoes?

In 1990 ontmoette Isa Hoes Antonie Kamerling op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. De twee vielen als een blok voor elkaar en trouwden op 26 juni 1997 in Venetië. Het echtpaar kreeg samen twee kinderen. Door depressie maakte Antonie Kamerling in 2010 een einde aan zijn leven.

Is Isa Hoes in een relatie?

Isa Hoes heeft momenteel geen relatie. Ze heeft wel regelmatig een date gehad, maar een langdurige relatie is er niet van gekomen. Ze wil echter wel weer een relatie en heeft zich daarom aangemeld bij een datingbureau.

Heeft Isa Hoes een relatie met Ruud de Wild?

Jaren geleden gingen er geruchten dat Isa Hoes en Ruud de Wild een relatie zouden hebben. Dit zijn echter slechts geruchten waar later niets van waar bleek te zijn. Daarnaast gingen er ook geruchten dat ze een relatie zou hebben met Barry Atsema. Maar ook die geruchten waren ongegrond.

Wie zijn de kinderen van Isa Hoes?

Isa Hoes heeft samen met wijlen haar man Antonie Kamerling twee kinderen. Merlijn (25) en Vlinder (19). Met beide kinderen heeft ze een boek geschreven en samen hebben Merlijn en Vlinder een kledinglijn, Limitless.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1