theme-sticky-logo-alt
voordelen-glaswand-douche-badkamer

8x Voordelen van een Glaswand voor de Douche in je Badkamer

Voor iedereen die zijn badkamer een nieuwe look wil geven, is het misschien tijd om glazen douches te overwegen. En raad eens? Wij geven je niet één, maar 8 sterke redenen om dat te doen. Waar wachten we nog op? Laten we eens kijken wat glazen douches tot een perfect make-over element voor je badkamer maakt.

1. Het bevordert een verfijnde esthetiek

glas-wand-douche-badkamer

Een glaswand voor de douche creëert een gevoel van meer open ruimte in vergelijking met een beperkend douchegordijn dat de ruimte smal en beperkt doet aanvoelen. Het gebruik van glas voor douches kan elke badkamer onmiddellijk veranderen in een elegante ruimte die het middelpunt van de aandacht van gasten in je huis kan worden.

2. Het is gemakkelijk schoon te maken

De douche en badkamer schoonmaken kan vervelend en onaangenaam zijn, vooral als je douchegordijnen hebt of een badkamer zonder douchewand. Dat is niet het geval als je een glazen douchewand laat plaatsen. Je douche schoonmaken wordt dan een fluitje van een cent. Het enige wat je nodig hebt, is een trekker om hem schoon te maken, bij voorkeur gevolgd door een zachte doek voor de mooiste glans.

3. Bijpassende kleuren om het interieur van de badkamer te verfraaien

Glazen wanden zijn er ook in verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, zodat je ze kunt afstemmen op de kleur van je badkamer. Kijk maar eens bij Tegeldepot voor een ruim aanbod aan verschillende kleuren. Als je geen keuze kunt maken, ga dan voor helder glas dat uiteindelijk bij elk decor in elke badkamer past.

4. Zeg maar dag tegen schimmelafzetting

Elke glaswand is bestand tegen schimmelafzetting en je kunt ze ook regelmatig schoonmaken. Bovendien, als je je huis hebt ontworpen volgens een eigentijds patroon, is een glazen douchewand een mooie aanvulling en een integraal designelement om te behouden.

5. Het voorkomt water op de vloer

voordelen-glaswand-douche-badkamer

Je badkamervloer wordt gespaard van opspattend water met een douchewand die je douche effectief afsluit van de rest van je badkamer. Als er geen water in je tegels sijpelt, hoef je ze niet alleen minder vaak schoon te maken, maar voorkom je na verloop van tijd ook andere problemen aan de tegels.

6. Duurzaamheid en levensduur

Glaswanden zijn vaak gemaakt van gehard glas en daardoor is het een bevestiging uit één stuk die jarenlang op zijn plaats blijft zitten. Als je op zoek bent naar iets dat boven de kwaliteit van normale douche glaswanden ligt, kun je altijd een paar extra euro’s betalen om de dikte van het opzetstuk te vergroten.

7. Glas kan op maat gemaakt worden voor jouw ruimte

Naast de beschikbaarheid van standaard douchewand ontwerpen, kun je een professionele glasserviceprovider ook je ruiten laten aanpassen aan je specificaties. Ongeacht de grootte en vorm van je doucheruimte, de glazen wand kan worden ontworpen en gesneden voor jouw specifieke behoeften.

8. Het verhoogt de waarde van je huis

Investeren in een aantrekkelijke glazen douche ter vervanging van je oude douchegordijn of een douchewand installeren in je open douche is een verstandige beslissing. Je investering kan je badkamer de boost geven die hij nodig heeft om er mooier uit te zien. Zelfs als je niet van plan bent om je huis te verkopen, zal de badkamerverbetering de totale waarde van je huis verhogen.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1