theme-sticky-logo-alt
Vijf Voordelen van een Elektrische Step

Vijf Voordelen van een Elektrische Step

Om snel van A naar B te komen pakken de meeste mensen toch nog steeds de auto of de fiets. Heb je al eens nagedacht over een elektrische step als vervoersmiddel? Het klinkt misschien een beetje knullig of echt als iets voor kinderen, maar een elektrische step is ontzettend handig. In dit artikel delen we vijf voordelen van de elektrische step.

Makkelijk

Een elektrische step is ten eerste ontzettend makkelijk. Iedereen kan er op rijden en in tegenstelling tot een elektrische fiets kun je hem overal mee naartoe nemen. Een elektrische step kun je namelijk ontzettend gemakkelijk opvouwen en onder je arm meenemen de trein of auto in. Handig als je bijvoorbeeld in het centrum woont en je je auto niet dicht bij huis kwijt kunt.

Goedkoop

elektrische-stap-man-werk

Een elektrische step is misschien niet goedkoop, maar in verhouding tot een elektrische fiets kosten ze praktisch niets. Er zijn tegenwoordig elektrische steps te koop voor minder dan 200 euro, terwijl een elektrische fiets al gauw zo’n duizend euro kost. Waar een fiets van alles kan mankeren wat door de fietsenmaker opgelost moet worden, zijn ook de onderhoudskosten van een elektrische step ontzettend laag.

Snel

Een elektrische step is snel. Met een elektrische step kun je snelheden tot 25 km per uur halen en hoewel een auto nog altijd sneller is dan dat, zijn er gevallen waarin het gunstiger is de elektrische step te pakken. Een elektrische step is klein en wendbaar en in een druk stadscentrum kom je met een elektrische step sneller van A naar B dan met een auto die constant stapvoets moet rijden door de drukte.

Milieuvriendelijk

Een elektrische step is elektrisch en daarom een stuk milieuvriendelijker dan een auto. In veel grote steden wordt al nagedacht over initiatieven als deelsteps, zoals je nu ook al hebt met de deelscooters. Zo kunnen ontzettend veel mensen profiteren van een milieuvriendelijke manier om bijvoorbeeld naar hun werk te komen.

Trendy

Als je je er een beetje overheen zet dat een step voor kinderen is, is een elektrische step best een vet item om te hebben en om mee aan te komen op werk. Dat niet alleen, rijden op een elektrische step is ook nog eens ontzettend leuk. Kortom: zoek je een snelle, goedkope en milieuvriendelijke manier om in een drukke omgeving snel van A naar B te komen? De elektrische step zou voor jou best eens een uitkomst kunnen zijn.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1