theme-sticky-logo-alt
Trein filmpje Tiktok verwijderd

Meisje in de trein TikTok video (Exclusief)

Over 70% van de jongeren in Nederland maakt video’s van zichzelf. TikTok is het populairste videoplatform om meteen video’s te delen. Alles wat je doet, kan worden opgenomen en geplaatst op het platform. Zo ook wanneer je “romantisch” bezig bent in de trein. Inmiddels is de originele Meisje in de trein TikTok video verwijderd. Maar uiteraard heeft de redactie van Jalta een kopietje bij de hand.

Trein Tiktok video kijken

@_y.c.v De 2 trein video guys #fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfy #foryou #fyp #newaccount #viraalgaanisookgaan #viral #loyaal #loyalty #yaslene #???????? #???????? #???????? #trein #meisjeintrein #treinvideo #2detrein #video ♬ origineel geluid – Yaslene ✨new account✨

Uiteraard ging heel Tiktok los na het zien van deze video in de trein. Zo werden er diverse parodiën op de video gemaakt. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de tiktok in de trein een ware trend is geworden.

Avondje NS & Chill

Is één van de termen die veel word gebruikt sinds het in de trein filmpje. Zo ook door bekende tiktokker akaluuk. “Zullen we anders het drankje skippen en gwn gelijk de treincoupe in”

@akaluuk

♬ Attends stop starfoulah Hummm hummm hummm – JIANY ????

Niet iedereen even enthousiast

Er zijn ook veel mensen die het filmpje in de trein minder leuk vinden. Zo laat Juanita in haar tiktok zien dat ze haar stoel voortaan goed checkt. Want ‘je weet nooit wat er is gebeurd’.

@juanitasheriel Go get aa room mainnn????#stopmetdattt #trein #ns #nietzwartreizen #studentenov #doordeweeksreizenisgratissss#juanita♥️ #juanitasheriel #tagspam #christiantiktok #jeleestnogsteeds#maakjeschoolaf#fyp#gadouchenjestinkt ♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1