theme-sticky-logo-alt

Trijntje Oosterhuis pislink op winkelmedewerkster: ‘Weet je wel wie ik ben?’

Trijntje Oosterhuis zou woest zijn geworden toen zij tijdens het winkelen geen gebruik mocht maken van het toilet in een winkel. ,,Ze zei: ‘Weet je wel wie ik ben?”’

Juicechannel heeft volgers op Instagram gevraagd naar nare ervaringen met BN’ers. Een van de volgers van het juicekanaal zegt een nare ervaring te hebben gehad met Trijntje Oosterhuis. ,,Trijntje schold mij jaren geleden uit omdat ze niet mocht plassen bij de winkel waar ik werkte”, vertelt de bron aan Juicechannel. ,,Ik had dit als meisje zijnde moeten toelaten van haar en ze zei nog: ‘Je weet toch wel wie ik ben?”’

‘Weet je wel wie ik ben?’

De winkelmedewerkster liet het niet toe, omdat de regels voor iedereen hetzelfde zijn. Dus ook voor Trijntje. ,,Wat een naar mens”, zegt de medewerkster over de zangeres. Een andere bron, ook een winkelmedewerker, zegt iets soortgelijks te hebben meegemaakt met Trijntje. ,,Mevrouw moest naar het toilet, maar die hadden wij natuurlijk alleen voor het…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1