theme-sticky-logo-alt
Wie is Tobias Camman? (Leeftijd, Vriendin, Woonplaats)

Wie is Tobias Camman? (Leeftijd, Vriendin, Woonplaats)

Tobias Camman is dankzij de FOMO-show ontzettend populair. De wat ongemakkelijke houding, de klassieke snoblook en prachtige one-liners hebben ervoor gezorgd dat hij ondertussen een grote schare fans heeft.

Tobias is een echte alleskunner met zeer veel interesses. Je kent hem waarschijnlijk van de FOMO-show, maar hij doet veel meer. Wist je bijvoorbeeld dat Tobias Camman wijn importeert en dat hij DJ is? Lees hier alles over Tobias Camman. Ontdek zijn leeftijd, of Tobias Camman een vriendin heeft en nog veel meer.

  • Volledige naam: Tobias Martijn Camman
  • Leeftijd van Tobias Camman: 35 jaar
  • Woonplaats Tobias Camman: Haarlem
  • Beroep: Presentator, regisseur, content-creator, schrijver, wijn-importeur, DJ
  • Relatiestatus: Single

Wie is Tobias Camman?

tobias-camman-zomer

Tobias Camman is ondertussen een bekende Nederlander die regelmatig in de spotlight staat. Hij is van vele markten thuis, maar het begon voor hem allemaal met video’s maken ver voordat YouTube een ding was. Tobias werd op 22 november 1988 geboren in Utrecht en heeft hier ook het grootste deel van zijn jeugd gewoond.

Samen met zijn jeugdvriend Daan Boom maakte hij al op jonge leeftijd video’s. Voornamelijk voor zichzelf want internet stond nog in de kinderschoenen en social media bestond nog niet. Het inspireerde Tobias om Media en Entertainment Management te gaan studeren in Haarlem.

Na zijn afstuderen werkte hij onder andere bij Talpa. Maar hij werd pas echt bekend toen hij samen met Daan Boom de serie Kelderklasse mocht maken voor KRO-NCRV. In de serie volgen ze het voetbalteam van Daan Boom een amateurvoetbalploeg uit Utrecht. In de serie laten ze zien wat amateurvoetbal zo mooi maakt. De serie werd zeer goed ontvangen door het publiek.

De FOMO-show

fomo-show-tobias

De grote doorbraak voor Tobias Camman kwam met de FOMO-show. Deze show wordt sinds 2021 uitgezonden. Samen met zijn jeugdvrienden Daan Boom en Jasper Demollin test hij allerlei activiteiten uit. Het doel is om te zien of je FOMO (Fear Of Missing Out) moet hebben voor deze activiteiten.

Dit leidt tot hilarische filmpjes en goede televisie. Ondanks dat de drie zeer goede vrienden zijn is er een groot verschil in karakters. In de filmpjes zie je vaak terugkomen dat Tobias zich ergens voor schaamt of er ronduit een hekel voor heeft.

Zo was er bijvoorbeeld de keer dat hij in een hostel moest slapen. Iets waar het luxepaardje Tobias een hartgrondige hekel aan heeft. Hij steekt die weerstand niet onder stoelen of banken. Iets wat zijn vrienden Jasper en Daan alleen maar grappig vinden.

In een interview zegt Tobias Camman dat ze vaak dingen doen waarbij alcohol gedronken wordt. Dit zorgt er volgens hem voor dat ze nog losser worden. Iets wat voor de meest grappige conversaties leidt. Camman zegt daarbij dat sommige dingen die ze zeggen eigenlijk niet door de beugel kunnen. Gelukkig worden die uitspraken er netjes uit geknipt.

Tobias Camman de auteur

tobias-camman-boek-voer

Tobias Camman heeft twee kookboeken uitgebracht. In 2022 bracht Tobias Camman het Boek: Voer uit en in 2023 het boek Groenvoer. Het boek Voer was dat jaar het best verkochte kookboek van Nederland en nummer 3 op de bestseller lijst van alle boeken.

Passie voor koken

Tobias Camman is iemand die houdt van de fijne dingen in het leven. Daar hoort natuurlijk ook eten bij. Tobias denkt dat zijn smaakpapillen goed getraind zijn door het eten van zijn moeder. Zijn moeder kookte simpele lekkere gerechten met biologische ingrediënten en kruiden uit eigen tuin. Als kind vond Tobias haar eten overigens helemaal niet zo lekker. Pas later in het leven begon Tobias haar kookkunsten te waarderen.

Tobias staat zelf dan ook regelmatig in de keuken, maar eigenlijk alleen voor anderen. Hij vindt er niets aan om voor zichzelf te koken. Maar vrienden verwent hij graag met goed gebalanceerde maaltijd met een rijke smaak en een goed glas wijn.

Nooit gedacht dat ik een kookboek zou uitbrengen

tobias-camman-koken

Toch had Tobias nooit gedacht dat hij een kookboek zou uitbrengen. Het was uitgever Blossom Books die hem wist te overtuigen. Tobias zelf kon zich nauwelijks voorstellen dat iemand zat te wachten op een kookboek van zijn hand.

Toen hij de knoop doorgehakt had was het tijd om de gerechten te gaan kiezen. Hiervoor sloot Tobias Camman zich samen met Daan Boon op in een huisje. Dag in dag uit was Tobias bezig met koken waarbij zijn goede vriend Daan Boon het proefkonijn was. Volgens Camman was dit een zware week, koken vereist uiterste concentratie dus het was heel vermoeiend.

“Ik zou heel graag binnen een paar jaar mijn eigen restaurant openen.”

Vrienden met een sterrenkok

Tijdens het schrijven van zijn kookboeken kreeg hij hulp van Peter Gast. Deze sterrenchef heeft hem laten zien dat goed koken echt topsport is. De snelheid, elegantie en klasse waarmee Peter zijn werk presenteert, vindt Tobias inspirerend. Peter Gast schreef een paar stukken in het boek. Maar er is ook een mooie vriendschap ontstaan. Tobias, Peter en zijn vrouw zitten nog regelmatig samen om te genieten van gastronomische smaken.

Tobias Camman de alleskunner

tobias-camman-varken

Als we naar de Instagram-bio van Tobias Camman kijken dan zien we een indrukwekkend lijstje activiteiten. Uiteraard wisten we dat hij video’s maakt en produceert en dat hij nu ook auteur is, maar hij doet nog veel meer. Hij is ook wijn-importeur, podcastmaker en DJ.

Chatobi wijnimporteur

Tobias Camman is een enorme fan van een goed glas wijn. Hij geniet ervan om op zoek te gaan naar lekkere wijnen. Daarom besloot Tobias het bedrijf Chatobi op te richten. Samen met twee wijnvrienden importeert Tobias wijnen uit onder andere de Elzas, Champagne, Bourgogne en Piemonte.

DJ de Makelaar

In 2021 besloot Daan Boom dat hij een rapcarrière wilde. Hij doopte zichzelf The Dean. In de webserie The Dean kon je zien hoe het The Dean verging. Uiteraard kon ook Tobias Camman niet aan dit avontuur ontbreken. Tobias draait als DJ de Makelaar alle plaatjes aan elkaar tijdens optredens van The Dean.

De Stijn, Tobi en Jeppe Show

Sinds 2022 maakt Tobi Camman samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin een podcast. In de Stijn, Tobi en Jeppe Show bespreken ze elke week de belangrijkste vragen in het leven. De podcast die te beluisteren is op Podimo ligt een tipje van de sluier op van het privéleven van de drie heren.

Burn-out

tobias-selfie

Dat Tobias Camman een bezige bij is mag duidelijk zijn. Dat brengt echter ook veel stress met zich mee. Hij is altijd bezig met wat andere mensen vinden van zijn werk. Zelfs zijn psycholoog zegt dat het werk in de FOMO-show niet voor hem is weggelegd. Je moet altijd leuk doen en je wil niet laten zien dat het soms niet goed gaat.

Toen Tobias Camman 26 was werd het hem allemaal te veel. Hij pakte het vliegtuig naar Australië en werkte daar zes maanden op een ranch als cowboy. Hij genoot van het zware werk en het verzorgen van de dieren. Aan het einde van de dag was het werk klaar en kon hij rustig bijkomen met een biertje. Ondertussen is Tobias Camman er overigens weer helemaal bovenop en gaat weer als een trein.

Heeft Tobias Camman een vriend of vriendin?

Tobias Camman is iemand die zeer gehecht is aan zijn privacy. Hij vertelt dan ook liever niets over zijn relatiestatus. Maar wie een beetje oplet en af en toe zijn podcast luistert weet dat Tobias Camman op vrouwen valt.

Hij heeft het regelmatig over dates met vrouwen en zijn persoonlijke voorkeuren. In een van de podcastafleveringen zegt dat hij normaal gesproken op klassieke types valt. Dames die netjes gekleed gaan en elegantie uitstralen. Hij zegt dat dat allemaal veranderd als hij eens in de zoveel tijd een pilletje neemt. Dan valt hij opeens op curvy vrouwen met geblondeerd haar.

De woning van Tobias Camman

Tobias Camman woont in een gerenoveerde woning in Haarlem. Toen hij de woning gekocht had, moest er heel veel gebeuren. Eigenlijk was alles in het huis aan vervanging toe, waardoor de verbouwing een jaar heeft geduurd.

Tobias zegt dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vond dat alles verbouwd moest worden. Dit gaf hem de gelegenheid om alles naar zijn wens te maken. Aan de woninginrichting valt op dat alles zeer netjes is. In de woning van Tobias Camman zul je geen prullaria vinden en zelfs geen familiefoto’s. Hij wil dat zijn woning zoveel mogelijk op een interieurmagazine of een hotelkamer lijkt.

Veelgestelde vragen over Tobias Camman

tobias-camman-feestje

Tot slot de meest gestelde vragen over Tobias Camman. Van wie Tobias Cammans vriendin is, tot waar hij woonachtig is en hoe oud hij is.

Wat is de leeftijd van Tobias Camman?

De leeftijd van Tobias Camman is 35 jaar.

Heeft Tobias Camman een vriend?

Tobias Camman heeft geen vriend. Tobias valt op vrouwen, maar heeft op dit moment geen vriendin. Hij heeft overigens wel regelmatig een date, maar tot nu toe heeft dat niet geleid tot een langdurige relatie.

Wat is de woonplaats van Tobias Camman?

Tobias Camman is geboren in Utrecht, maar woont nu in Haarlem. Hij zegt hierover in een interview dat hij Utrecht geen leuke stad vindt. Hij durft zelfs zover te gaan om te zeggen dat hij Utrecht zielloos vindt. Gelukkig zit hij in Haarlem prima op zijn plek. Hij houdt van het bourgondische en gezellige van Haarlem.

Wie is de ex-vriendin van Tobias Camman?

Tobias Camman weet zijn privéleven goed geheim te houden voor het grote publiek. We weten dat Tobias regelmatig op date gaat, maar de namen van zijn ex-vriendinnen houdt hij angstvallig geheim.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1