theme-sticky-logo-alt

Thijs Boermans verward met andere BN’er: ‘Doe gewoon je werk!’

Thijs Boermans zou boos zijn geworden toen hij door een stewardess op Schiphol verward werd met een andere BN’er. ,,Hij was ontzettend op zijn tenen getrapt.”

Na de juice over het gedrag van Trijntje Oosterhuis en Anita Witzier, heeft een bron ook iets te melden over Thijs Boermans. ,,Ik werk op Schiphol en Thijs Boermans kwam inchecken”, begint de bron het verhaal in gesprek met Juicechannel. ,,Hij was toen nog niet helemaal bekend maar ik herkende hem toch ergens van. Toen ik vroeg of hij die persoon was verwarde ik hem met iemand anders.”

Thijs boos

Volgens de bron reageerde Thijs behoorlijk kwaad. ,,Meneer was op z’n tenen getrapt. Ik was toen net zestien jaar en dacht: ‘Wat is dit?’ Hij zei: ‘Nee, ik ben die persoon niet, moet jij niet gewoon je werk doen? Ik heb haast”’, vervolgt de bron. ,,Hij trok zo’n vies gezicht erbij dat ik echt met een rode kop achter die check-in zat. Ik ben dat echt nooit vergeten en heb sindsdien een soort afschuw naar…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1