theme-sticky-logo-alt

Suus uit ‘B&B Vol Liefde’: ‘Door concurrentie liep ‘t mis tussen ons’

Door de concurrentie is het uiteindelijk toch misgelopen”, denkt Suus. “We zaten zo in een bubbel met z’n tweeën, totdat Caroline kwam. Een mooie verschijning met een lekker bekkie, met wie hij óók goed klikte. Bram realiseerde zich dat hij misschien toch wel al huisje, boompje, beestje wilde, en met een ouder iemand kon hij verder in de toekomst kijken. Ik wist vooral dat ik nu nog geen kinderen wilde. En ja, met al die camera’s om je heen blijven dates oppervlakkig, zo merkte ik tijdens het samen pizza’s eten op de steiger. Dat was een tegenvaller. Als we toen diepere gesprekken hadden kunnen voeren, had ’t misschien allemaal anders uitgepakt. Ik kwam toen op een punt dat ik dacht: wil ik dit allemaal wel?”

Eenmaal terug in Nederland is ze behoorlijk verdrietig. “Maar vooral omdat het zo’n leuk avontuur was. Het is jammer dat het niks is geworden tussen ons, maar nu ik terugkijk, begrijp ik dat wel. Ik ben jong, ik houd van gek doen in de stad. Ik verhuis…

Lees verder bij www.linda.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1