theme-sticky-logo-alt
Sturdy Dance leren

Sturdy Dance oefenen in 6 stappen (Tiktok dansje)

De populaire ‘Sturdy Dance’ is inmiddels ook bijna overal te zien op social media. Veel volgers van tiktok hebben ook al deze leuke aanstekelijke dans gedaan en laten weten hoeveel plezier ze erin beleven. We leren je hoe je het Sturdy Dance dansje oefent in eenvoudige stappen.

Voorbeeld Sturdy Dance

Sturdy Dance in 6 stappen.

Dansen is een leuke manier om je lichaam in conditie te houden en je spieren te trainen. Helaas is het niet altijd even makkelijk om de juiste dansmoves onder de knie te krijgen. Gelukkig kun je met een aantal eenvoudige stappen toch snel vooruitgang boeken!

Stap 1: Goede drillmuziek

De eerste stap naar het perfectioneren van je dansmoves is om de juiste muziek te kiezen. Kies bij voorkeur een rustige, aangename beat die niet al te snel is. Dit zorgt ervoor dat je bewegingen soepel blijven en je niet uit balans raakt.

Perfecte playlist voor het oefenen van de “Sturdy Dance”

Stap 2: Eerste move


Als je de eerste stap hebt geleerd, is het tijd om de eerste move toe te passen. Voer deze uit door je gewicht naar voren te verplaatsen en dan weer naar achteren.

Stap 2 Sturdy Dance

Zorg ervoor dat je je voet niet overstrekt of hak opheft, maar houd hem gewoon stevig op de grond. Doe dit zo snel als je kunt en focus je op het ritme in plaats van op de precisie.

Stap 3: Draaien

Zodra je de basisbewegingen van de Sturdy Dance onder de knie hebt, is het tijd om ze in een vloeiendere beweging te zetten. Begin met het draaien van je polsen en enkels in kleine cirkels.

@latina_rusin_ ✅????Sturdy Tutorial Slow????✅ Hope that helps ???? #sturdy #sturdydance #latinarusin #sturdytutorial ♬ original sound – IRON GAINS

Voer vervolgens het tempo op door je ellebogen, schouders en heupen eraan toe te voegen. Wanneer je je gemakkelijk voelt bij het maken van deze bewegingen, probeer dan wat grotere cirkels te maken. Doe dit zo snel of langzaam als je wilt; er is geen juiste manier om de Sturdy Dance te doen!

Stap 4: Hop en Draai

Nu je de basisstappen onder de knie hebt, is het tijd om ze wat op te spicen met een aantal draaiende bewegingen. Begin met je voeten iets meer dan schouderbreedte uit elkaar te zetten en maak een kleine draai met je bovenlichaam naar links. Terwijl je dat doet, breng je je linkerhand naar je rechterheup toe. Herhaal deze beweging naar de andere kant. Doe dit 10 keer achter elkaar.

Stap 5: Happy Dance

Doe een happy dance! Dit is een geweldige manier om je energiek te voelen en je stemming te verbeteren. Doe deze oefening elke dag wanneer je jezelf een boost nodig hebt.

@latina_rusin_ Getting sturdy again ✅???? Who needs a tutorial? #latinarusin #sturdy #sturdydance #vibecheck ♬ original sound – IRON GAINS
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1