theme-sticky-logo-alt
Wie is Stefan de Vries? Wiki, Leeftijd en vriendin

Wie is Stefan de Vries? Wiki, Leeftijd en vriendin

Stefan de Vries is een bekende YouTuber en Influencer. Samen met Sean Demmers maakt hij komische video’s, daarnaast hebben ze ook een aantal singles uitgebracht. De Beverwijkse lolbroek heeft op Instagram maar liefst een half miljoen volgers, je kunt dus wel stellen dat hij naast YouTuber ook een heuse influencer is. Wil je weten wie Stefan de Vries zijn vriendin is en wat zijn leeftijd is, lees dan snel verder.

Leeftijd van Stefan de Vries

Stefan de Vries werd geboren op 1 september 1995. Na een fijne jeugd begon hij al jong met vloggen van comedy video’s en het posten van video’s op Instagram. Die Instagrampagina maakte hij in februari van 2013, maar het duurde nog een paar jaar voordat mensen hem echt begonnen te volgen. Toen dat eenmaal gebeurde wisten anderen hem snel te vinden. Een samenwerking met Comedy Central hielp hem nog populairder te worden. Zo populair zelfs dat hij in 2018 en 2019 de VEED Award voor Beste Instagrammer heeft gewonnen.

Stefan de Vries singles

Stefan de Vries maakt naast video’s ook wel eens muzieksingles. De meest populaire single was het nummer ‘Frikandel speciaal’ dat hij maakte samen met zijn vrienden Sean Demmers en de bekende radio-DJ Bram Krikke. Het nummer stond maar liefst 3 weken op nummer 24 in de Nederlandse top 100. Samen met zijn vrienden maakte hij ook het nummer ‘Kinderarm’ en ‘Potentie’. Die laatste stond twee weken op de 44e plek in de Nederlandse top 100. Het nummer ‘Kinderarm’ bereikte de hitlijsten niet.

Samenwerking met andere bekende influencers

Zoals je net hebt kunnen zien werkt Stefan wel eens samen met Bram Krikke en Sean Demmers. Sean is de persoon waarmee hij de meeste video’s maakt. Sean is onder andere bekend van het KRO-NCRV programma ‘Sean Pakt Shine’ en bovendien heeft hij zijn eigen videoproductiebedrijf ‘Take Over Films’.

Stefan de Vries heeft ook wel eens samengewerkt met Kaj van der Voort. Kaj is een Nederlandse zanger die al jong op de planken stond. In zijn jeugd speelde hij in de musical Ciske de Rat. Later werd hij bekend door zijn deelname aan X-factor met de boyband B-Brave. Kaj komt net als Stefan uit Beverwijk.

De vriendin van Stefan de Vries

Stefan de Vries had vanaf 2018 een relatie met Britt Scholte. De actrice is bekend vanwege haar vertolking van de rol van Kimberley Sanders die ze speelt in de langlopende soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Voordat ze samen als koppel door het leven gingen waren ze al goede vrienden en daar is langzaam een mooie relatie uit opgebloeid. Maar verheug je niet teveel op een vervolgverhaal met huisje, boompje beestje want in juli van 2021 werd bekend dat de twee weer uit elkaar zijn. Samen maakten ze op social media bekent dat ze weer als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Of Stefan nu een vriendin heeft is onduidelijk,maar als hij een nieuwe vriendin heeft weet hij het in ieder geval goed te verbergen.

Leukste momenten van Stefan de Vries in 2021

Veelgestelde vragen over Stefan de vries

Hoe oud is Stefan de Vries?

Stefan de Vries is 27 jaar oud (geboren op 1 September, 1995)

Waar woont Stefan de Vries?

Stefan de Vries is geboren in Beverwijk. Zo staat in een interview uit 2016. Daarin wordt de opkomende youtuber geïnterviewd door Omroep Heemskerk, een lokale omroep. Waar Stefan vandaag de dag woont is niet bekend. Tips? Laat een reactie achter…

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1