theme-sticky-logo-alt

Stacey Rookhuizen wil weer onbekend worden

In ’Beau Monde’ schopt Stacey Rookhuizen nogal heftig tegen de status van Bekende Nederlander-zijn aan: ”Ik ben nooit op zoek gegaan naar roem. Sommige mensen willen dolgraag bekend worden, ik snap niet waarom. ’X Factor’ en ’Project Catwalk’ waren bijbanen. Ik was actief in de muziekindustrie en werd gevraagd om mee te doen aan de casting voor de rol van jurylid. Vervolgens werd ik gekozen en ging het ene na het andere balletje rollen. En dan is het flash forward en heb je zeven jaar in het circus gewerkt. Het was te gek, ik heb een heel leuke tijd gehad, maar na twee keer ’Ik Hou Van Holland’ en driemaal ’De Jongens Tegen De Meisjes’ was ik wel klaar.”

Foto: Instagram

Lees verder bij weekbladparty.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1