theme-sticky-logo-alt

Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Ook kijkersbedrog in Winter Vol Liefde?

Winter Vol Liefde, de wintereditie van B&B Vol Liefde, is een groot succes. Ook ik ben fan. Maar nu het seizoen op zijn einde loopt, lijkt er sprake te zijn van kijkersbedrog. Hoe geloofwaardig is het programma nog?

Omdat ik alle seizoenen van B&B Vol Liefde heb gekeken, moest ik uiteraard ook de wintereditie zien. Na de tantra-sessies van Walter en de inmiddels bekende uitspraken van Petri, vroeg ik me af of B&B Vol Liefde wel overtroffen kon worden. Maar ik moet toegeven dat ik misschien nog wel méér fan ben van Winter Vol Liefde.

Spraakmakende types

Uiteraard heeft dat te maken met de spraakmakende types die de makers hebben uitgekozen. Edith, die samen met haar veertienjarige zoon in de Oostenrijkse Alpen woont, lijkt wel op de tweelingzus van Petri, die we kennen uit B&B Vol Liefde met haar bekende uitspraak: ,,Ik kom hier aan en ik ben meteen helemáál niet blij.”

Amy Rose

En dan is er nog de twintigjarige Amy Rose, die naar Zwitserland reist om het hart van Saul te…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1