theme-sticky-logo-alt

Rogier Smit ten einde raad: meldt zich bij afkickkliniek

Rogier Smit deelt intens nieuws: de realityster en ex-man van Frank Jansen heeft zich gemeld bij de afkickkliniek in Abcoude. Na zijn scheiding is alles bergafwaarts gegaan onthult hij aan Story…

,,Ik heb nú hulp nodig, heb met alles wat ik in mij heb gevochten. Ik ben helemaal leeg, terwijl mijn hoofd helemaal overloopt”, vertelt Rogier aan Story. Hij is wanhopig en weet niet meer waar hij het zoeken moet. ,,Ik kan het echt niet meer alleen”. Rogier wil in de verslavingskliniek in Abcoude afkicken van al zijn drank- en drugsgebruik.

‘Ik zag er niet uit’

Na de scheiding met Frank van een huwelijk van 17 jaar, is Rogier helemaal los gegaan, vertelt hij. ,,Ik ging 24 uur per dag door. Mensen kwamen eten, ik hield huisfeestjes en daar kwamen ook drank en drugs bij kijken.” De realityster vond het zelf overduidelijk zichtbaar aan zijn uiterlijk te zien dat hij ongezond leefde. ,,Daar betaal je een prijs voor. Dat zie je wel op foto’s uit die periode. Ik zag er niet uit….

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1