theme-sticky-logo-alt
Rafaela Pugh

Wie is Rafaela Pugh? Wiki, Leeftijd en Ouders

Rafaela Pugh is een Britse actrice die als kind bekend werd in de drama en actie-film Born of War uit 2014. Sindsdien heeft ze meerdere rollen op haar naam staan en we gaan zeker nog meer van haar horen. Rafaela is geboren in een gezin waar theater, toneel, optreden en dans een belangrijke rol speelde dus ook met de support van haar familie zit het wel goed. Lees snel verder om meer te leren over het leven en werk van Rafaela Pugh.

Geboren in Spanje

Rafaela Pugh werd geboren op 6 september 2003 in Andalusië in Spanje, waar ze ook opgroeide samen met haar broer, zussen en ouders. Haar nationaliteit is Britse en ze woont nu dan ook met haar familie in Oxford in Engeland. Rafaella word door vrienden en familie ook wel Raffie genoemd.

‘Pugh’ spreek je uit als ‘puw’.

Born of War

In 2014 speelde de toen 11 jarige Rafaela de rol van Mina in de film Born of War. In deze actiefilm komt Mina erachter dat haar vader een terrorist is. Mina gaat vervolgens samenwerken met de Britse geheime dienst om haar vader in te rekenen. De film heeft 4.3 van de 10 sterren op IMDB. Ondanks dat de film dus niet zo goed beoordeeld werd, betekende het wel de doorbraak voor Rafaela. In de film speelden ook andere bekende acteurs zoals Sofia Black-D’Elia, James Dominic Frain, en Lydia Leonard.

De familie van Rafaela

Rafaela is de dochter van de danseres en danslerares Deborah Mackin en Clinton Pugh een restaurateur uit Oxford. Ze is het jonge zusje van de acteur en muzikant Toby Sebastian, en de actrices Arabella Gibbins en Florence Pugh.

De broer en zussen van Rafaela

  • Toby – Deze acteur die geboren werd op 26 februari 1002 kwam de wereld in als Sebastian Toby M. Pugh, maar wij kennen hem onder de naam Toby Sebastian. Zijn bekendste rol is die van het karakter Trystane Martell in de populaire serie Game of Thrones.

Daarnaast speelde hij ook in de film The Music of Silence waar hij Andrea Bocelli vertolkte. De afgelopen jaren is hij vooral druk met zijn muziek. In 2021 bracht hij de singles ‘Midnight’ (met zijn zus Florence Pugh) en ‘Sitting on the water’ uit. Op de Instagram pagina van Rafaela is te zien dat ook zij regelmatig zingt bij de concerten van Toby,

  • Arabella – Arabella heeft drama gestudeerd aan de universiteit van Oxford. Ze werd bekend door de film Swim to Land, maar richt zich nu met name op stem coaching van acteurs, zangers en presentators. Daarnaast geeft ze ook zangles en doet ze voice overs voor onder andere Vodafone.
  • Florence – Florence heeft al een aantal bekende rollen op haar naam staan. Haar eerste film was The Falling in 2014 en in 2016 speelde ze de hoofdrol in de film Lady Macbeth. Daarnaast is ze ook bekend van de televisieserie Studio City uit 2015.

Met al dat talent weten we haast zeker dat we in de toekomst nog veel moois kunnen verwachten van de familie Pugh.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1