Yernaz Ramautarising, het ongeleide projectiel dat op plaats nummer 2 van de Amsterdamse FvD-lijst staat, heeft weer ophef veroorzaakt. In de Whatsapp-groep ‘Polariserende politici’ doet hij controversiële uitspraken over homo’s, IQ en ras, Donald Trump en verkrachting.

 

Dit meldt De Telegraaf, die een deel van de gesprekgeschiedenis in handen heeft. Ramautarsing beweert dat homorechten de samenleving dommer hebben gemaakt, omdat homo’s een hoger IQ hebben en zich niet voortplanten als zij met elkaar mogen trouwen. Ook vindt Ramautarsing dat het blanke ras meer aan zelfbehoud moet doen: ‘Zelden een ras meegemaakt met zoveel zelfhaat en weinig behoefte tot zelfbehoud. White people crazy.’ Hij ondersteunt bovendien de discriminerende moslimban van Trump en vindt dat de Amerikaanse president Desi Bouterse moet ontvoeren. Ten slotte vergelijkt Ramautarsing, die ideologisch gezien een libertariër is, belasting met verkrachting. Volgens hem zijn belasting en verkrachting allebei gebaseerd op dwang, hoewel je kunt emigreren of wegrennen om hieraan te ontsnappen.

De Telegraaf heeft het Forum voor Democratie om een reactie gevraagd, maar de partij heeft hierop niet geantwoord.

Yernaz Ramautarsing is the gift that keeps on giving. Hij blijft maar controversiële uitspraken doen waarvan de pers smult, maar waar de partij erg veel last van heeft. Een normale partij zet zo’n ongeleid projectiel uit de club, omdat deze persoon de partij beschadigt met zijn doldrieste acties. Maar het Forum voor Democratie is natuurlijk geen gewone partij. Thierry Baudet is immers ook een ongeleid projectiel, met zijn geheime ontmoetingen met Jared Taylor en Jean-Marie le Pen en zijn uitspraken over een Europa dat dominant blank moet blijven en zijn waarschuwing tegen homeopathische verdunning.

Ramautarsing zegt het alleen allemaal net wat gekker.

 

 

Afbeelding: Screenshot Youtube