Omdat het enige lid van de PVV op 15 maart zo maar eens de grootste kan worden dit alfabet. Populisten doen niet veel aan theorie, in tegenstelling tot links, maar hun politieke overtuiging heeft wel algemeen onbetwijfelbare leerstellingen. In dit alfabet, dat het vervolg is op het politiekcorrect alfabet, doet Ewout Klei de rechtse heilsleer – of kunnen we misschien beter spreken van een ondergangsleer? – uit de doeken.

(Pas op: satire)

 

Alt-Right: Alternative Right of Alternatief Rechts. De Alt-Right heeft Donald Trump aan de macht geholpen in de Verenigde Staten, to make America great again. Helaas houden de joodse linkse media niet op The Donald te demoniseren. Hier wil Geert Wilders Nederland weer groot maken. Maar hij wordt tegengewerkt door de linkse elite, de VVD dus, die niet met hem wil samenwerken.

Brexit: De Britten kozen, net als de Amerikanen, voor een nationale, onafhankelijke koers. Nederland moet hun voorbeeld volgen: geen associatieverdrag met Oekraïne, Nederland uit de EU, grenzen dicht voor alle asielzoekers en weer terug naar de Prinsenvlag.

Christendom: Onze islam. Als we het christendom verdedigen bedoelen we hiermee: de islam is een achterlijke cultuur.

Dobbernegers: Komen met bootjes deze kant op om een uitkering te trekken, Nederlandse vrouwen te verkrachten en de islam in te voeren. Ze worden welkom geheten door naïeve linkse mutsen die uit solidariteit een hoofddoek dragen. Daar moet een piemel in.

Eurabia: Links wil met behulp van islamitische vluchtelingen onze cultuur kapot maken en de islamitische staat invoeren. Maar Nederlanders en dobbernegers mengen niet. Bat Ye’or, Geert Wilders en Ybeltje Berckmoes hebben ons hiervoor gewaarschuwd.

Forum voor Democratie: De partij van Thierry Baudet. We gaan natuurlijk niet op hem stemmen, hij is niet zo goed als Geert Wilders, maar we hopen dat hij in de Tweede Kamer komt, om met de PVV een coalitie te sluiten. Nummer twee op Thierry’s lijst, Theo Hiddema, mag minister van Justitie worden. Ook omdat hij op de PVV stemt.

Gutmensch: Mensen die vinden dat alle mensen, dus ook moslims, gelijke rechten hebben. Gutmenschen zijn linkse landverraders. Halbe Zijlstra, die meteen afstand nam van Ybeltje Berckmoes toen zij waarschuwde tegen Eurabia, is een van de allerergste Gutmenschen. En Mark Rutte natuurlijk, want hij lacht altijd.

Hoofddoekjesbelasting: Moslima’s en linkse mutsen die een hoofddoek willen dragen moeten – als ze beschermd willen worden – een speciale belasting betalen. Deze djizja noemt Geert Wilders de kopvoddentax.

Islamisering: Nederland wordt geïslamiseerd. Overal staan moskeeën, in de trein struikel je over de hoofddoeken, haatbaarden, kutmarokkanen, klikturken en treitervloggers. En ons Sinterklaasfeest en de kerstboom worden afgepakt, terwijl we wel het Suikerfeest moeten vieren. Geert Wilders wil Nederland daarom deïslamiseren, want de islam vindt hij erger dan het nazisme. Dat is zijn strijd.

Joden: Hebben veel geld en beheersen de media (George Soros). Ze deugen wel als ze onvoorwaardelijk achter de staat Israël staan, het enige baken van licht in het islamitische Midden-Oosten. Als Joodse begraafplaatsen worden vernield of Joden worden belaagd komt dat door de moslims. Altijd.

Kwaad: De bezorgde burger is kwaad. Kwaad over de islamisering die Nederland wordt opgedrongen. Niemand, behalve Geert Wilders, wil naar de bezorgde burger luisteren. Gelukkig schreef Joost Niemöller hierover een boek. Maar niemand wilde dit in ontvangst nemen, behalve Geert Wilders.

Links: De elite van volksverraders. Zij hebben de Main Stream Media (MSM) in handen.

MSM: Main Stream Media. De media die nepnieuws maken. Ze praten terrorisme, islamisering en de vluchtelingenplaag goed. Het echte nieuws, geen nepnieuws dus, vind je op internet. Daar lees je dat 60% van de moslims terrorisme goedpraat. En dat de Oekraïners dankzij Frans Timmermans, Hans van Baalen en Guy Verhofstadt de MH17 neerschoten.

Nederlanders: Wien Neêrlandsch bloed door d’aderen vloeit, Van vreemde smetten vrij.

Oorlog: Het is oorlog. De islam heeft ons de oorlog verklaard. Terroristen, vaak verkleed als vluchtelingen, bereiden een invasie van Europa voor. We moeten ons eigen verdedigen. De eenentwintigste-eeuwse geuzen van Pegida en Identitair Verzet komen daarom in opstand. #Kominverzet

Populisme: De politieke stroming die zegt wat het volk wil. Pim Fortuyn, Rita Verdonk, Geert Wilders, Hero Brinkman, Thierry Baudet en Jan Roos vertolken de stem van het volk. Thierry Baudet zou zeggen: Vox populi.

Quinsy Gario: De Graaipiet (dixit Michel Rog). Hij gooit roet in het eten en wil het Sinterklaasfeest verbieden. Daarom moet het Suikerfeest worden afgeschaft.

Referendum: Hét middel om het volk macht te geven. We willen directe democratie, geen nepparlement. Pak je stem terug.

Sylvana Simons:  Oh Sylvana, wat ben jij toch een zielepiet. Kun jij niet emigreren? Jij trekt alles uit z’n verband.

Trump Tower: Hét symbool van mannelijkheid. De Trump Tower staat vier rechtop, net als het enige lid van de PVV.

Uitzetten: Vluchtelingen zijn allemaal moslims, jonge mannen, aanranders, terroristen en Mexicanen. Je moet ze de grens overzetten en een grote muur om je land bouwen.

Völkische Bewegung: Zo werd het populisme in de jaren twintig van de vorige eeuw in Duitsland genoemd. De Völkische Bewegung wilde Duitsland weer groot maken.

Wilderiaanse retoriek: De politieke taal die typisch is voor Geert Wilders en zijn PVV. Denk hierbij aan ‘haatpaleizen’, ‘tuigdorp’, ‘testosteronbom’, ‘rambam’, ‘nepparlement’ (zie: Referendum), ‘kopvoddentax’ (zie: Hoofddoekjesbelasting) en last but not least ‘bedrijfspoedel’. Veel wilderiaanse retoriek is bedacht door taalvirtuoos Martin Bosma, die zich inzet voor de bescherming van het Nederlands en het Afrikaans.

Project X: Volgens de MSM sloopten blanke jongeren in 2012 het Groningse dorp Haren. Wij weten natuurlijk wel beter: het waren de Marokkanen.

Ybeltje Berckmoes: Zij is het levende bewijs dat de VVD een door en door linkse partij is. Zij durfde, net als Wilders tien jaar geleden, in te gaan tegen de politiekcorrecte koers van de partij, door te wijzen op de grote gevaren van Eurabia. Dit is geen complottheorie, dat maken de MSM ervan, maar een onloochenbaar feit. Feit is dat vluchtelingen tegen ons samenzweren. Hierbij dus gesteund door links, waaronder ook de VVD. Ybeltje Berckmoes bezocht niet voor niets de boekpresentatie van Joost Niemöller in de Baudetkeller aan de Herengracht in Amsterdam, om daar met andere kwade dissidenten een nieuwe ‘politieke avant-garde’ te vormen.

Zweedse blondines in nood: Vluchtelingen komen hier, zoals gezegd, niet alleen voor een uitkering en om de islam in te voeren, maar ook om onze vrouwen – blank en blond – te verkrachten. De mooiste vrouwen wonen in Zweden. Daar zijn aanrandingen en verkrachtingen aan de orde van de dag. De MSM schrijven hier nooit over, omdat zij links zijn en daarom wegkijken. Maar wat in Zweden gebeurt dat gebeurt straks ook hier: White Genocide.