De PVV-demonstratie van vandaag zou een zielige vertoning worden. Een bus om PVV-aanhangers gratis naar Rotterdam te vervoeren raakte maar niet vol. DENK heeft de stumpers echter aandacht gegeven door een spontane tegendemonstratie te organiseren. 

Zal DENK echt denken dat de PVV wordt bestreden door een tegendemonstratie te organiseren? Of doet DENK dit om NIDA te pas af te snijden, de echte electorale concurrent van de partij van Kuzu en de zijnen? Mijn vermoeden is het laatste.

Geert Wilders krijgt door de actie van DENK de aandacht die hij niet verdient. Hij zal van deze tegendemonstratie zelfs profiteren, omdat rechtse opiniemakers nu moord en brand zullen schreeuwen dat het demonstratierecht (voor links heilig in Friesland) is geschonden.

Maar vinden ze bij DENK een sterke PVV erg? Ze zeggen van wel, maar denken van niet. Een grote PVV is juist goed voor DENK. Beide tegenpolen versterken elkaar. De ware gedupeerden van de gebeurtenissen van vandaag in Rotterdam zijn dus NIDA en Leefbaar Rotterdam.

 

Laat de PVV lekker zielig demonstreren in Rotterdam