Martin Bosma, ideoloog van de PVV, bewonderaar van de blanke boeren en bestrijder van de linkse valsemunters, gaat in de Tweede Kamer vol op het orgel tegen D66. De progressief-liberale partij zou racistisch zijn.

 

Martin Bosma is de vleesgeworden onbeschaamdheid. Terwijl hij nepnieuws over niet-bestaande ‘white genocide’ in Zuid-Afrika verspreidt en zijn partij haat zaait tegen vluchtelingen en moslims beschuldigt Bosma D66 van racisme. Omdat D66 voor meer diversiteit is. Natuurlijk schieten sommige D66’ers een beetje door in hun formuleringen, maar hen van racisme beschuldigen slaat nergens op. Hooguit zijn deze D66’ers een beetje te enthousiast in het napraten van het in Amsterdam en omstreken dominante linkse discours. Bosma weet dit in zijn cynisme ook wel, want hij noemt in diezelfde speech D66 ook een hele blanke partij.

Het meest onbeschaamd is Bosma echter als hij D66 met Martin Luther King om de oren probeert te slaan. Martin Luther King geloofde inderdaad in kleurenblindheid, maar zijn ideaal staat uiteraard mijlenver af van de blanke, joods-christelijke etnostaat die de PVV nastreeft. King droomde van een toekomst waarin blanke en zwarte kinderen hand in hand zouden lopen op een dag. De PVV verlangt daarentegen terug naar een verleden, het Nederland van de jaren vijftig, toen Nieuw-Guinea en Suriname nog van ons waren en er geen zwarte mensen over straat liepen, behalve in de periode rond 5 december.

 

Uitgelichte afbeelding: Screenshot van de achterban van de PVV op sociale media.