theme-sticky-logo-alt

Paul de Leeuw, hou je aan dít goede voornemen!

In de eerste week van het nieuwe jaar zien veel Nederlanders hun goede voornemens alweer in rook opgaan. Ook Paul de Leeuw heeft een goed voornemen. En laten we hopen dat hij zich daar wél aan houdt…

Wie had gedacht dat Paul de Leeuw na tv-flop Hotel Hollandia de eer aan zichzelf zou houden en de studiodeuren definitief achter zich dicht zou te trekken, komt bedrogen uit. Paul: ,,Ik vergelijk mezelf wel eens met zo’n stripfiguurtje dat tegen de muur knalt. Baf, plat! Maar ik sta op en wandel weer door.” Toen ik dat las, vroeg ik me af: waarom en voor wie, Paul? Voor jezelf?

Leuk vak

Paul de Leeuw denkt nog steeds dat een mislukt programma niet aan hem ligt, maar aan het format. ,,Het enige dat ik achteraf kan concluderen is dat ik wat langer moet nadenken welk programma écht bij me past”, vertelde hij in het AD over Hotel Hollandia. ,,Ik blijf het een leuk vak vinden, tv-maken.” Terwijl ik altijd dacht dat mensen het leuk moesten vinden om tv te kíjken.

Heerlijk…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1