theme-sticky-logo-alt
Jaimie-Vaes-selfie

Wie is de nieuwe vriend van Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes nieuwe liefde – De breuk tussen Jaimie Vaes (34) en Lil Kleine (29) staat ons allemaal nog vers in het geheugen. Maar Jaimie Vaes is niet bij de pakken neer gaan zitten. Na een moeilijke periode presenteerde Jaimie Vaes kortgeleden haar nieuwe relatie op de rode loper. Ze straalde samen met haar nieuwe vriend Afshin Momadi.

Jaimie Vaes nieuwe relatie

Jaimie-Vaes-Amsterdam

Bron: Instagram – jaimievaes

Jaimie Vaes heeft heel wat pech gehad in de liefde, maar uiteindelijk heeft ze nu toch weer het geluk gevonden. Jaimie Vaes nieuwe liefde is Afshin Momadi. Ze kennen elkaar al een tijdje en hebben eerder een kortstondige relatie gehad. Maar nu is het dan toch echt aan. Ze verschenen samen onder andere bij de presentatie van de Playboy waar Jaimie Vaes op de cover staat. Iets waar zowel Jaimie als Afshin heel trots op zijn.

Van vriendschap naar een relatie

nieuwe-vriend-jaimie-vaes

In een interview bij RTL Boulevard in augustus gaf Jaimie Vaes al aan dat ze Afshin heel erg leuk vindt. De twee kennen elkaar al twaalf jaar en zijn altijd hele goede vrienden geweest. Jaimie had na haar relatie met Lil Kleine eigenlijk geen behoefte aan een nieuwe relatie, maar tussen Afshin en Jaimie bloeide toch iets moois op. Omdat ze altijd al vrienden waren en elkaar door dik en dun steunen voelt ze zich bij hem volledig op haar gemak.

Als je het idee hebt dat je dit verhaal eerder hebt gehoord dan kan dat. Afshin en Jaimie zijn eerder al een paar maanden samen geweest. Dat was nog een beetje te vroeg voor Jaimie waardoor ze besloten om toch weer als vrienden verder te gaan. De afgelopen tijd zijn de twee toch weer steeds meer naar elkaar toe gegroeid. Ze zijn alweer een tijdje een setje.

Wie is Afshin Momadi?

jaimie-vaes-nieuwe-vriend

Afshin Momadi is zowel dj als mode-ondernemer. Tijdens Pride Amsterdam stonden Afshin en Jamie zelfs samen te draaien. Het was haar Dj-debuut. Afshin prees zijn vriendin met de woorden “Goed gedaan, schat”, toch had hij ook wat kritiekpuntjes. Afshin zelf is onderdeel van het Dj-collectief IAM met Inan Batman. Ze draaien regelmatig op Ibiza, maar zijn ook vaak te vinden in Nederland, Italië, Frankrijk en Duitsland.

Maar dat is niet het enige wat hij doet. Afshin Momadi is ook modeondernemer en medeoprichter van 9N1M Sense. Je kunt zijn collectie onder andere vinden op Zalando. Zowel zijn werk als dj als modeondernemer leggen hem geen windeieren. Hij heeft zowel huizen in Berlijn, Barcelona als Ibiza. Dat laatste komt natuurlijk goed uit om zijn vriendin Jaimie Vaes op te zoeken. Als we Instagram mogen geloven leidt Afshin een luxe leven met dure kleding, mooie auto’s, grote jachten en reizen in privévliegtuigen.

Jaimie Vaes gooit het roer om

Jaimie-Vaes-zoontje

Bron: Instagram – jaimievaes

Jaimie Vaes heeft niet alleen een nieuwe relatie, ze heeft haar leven drastisch veranderd. Zo is ze gestopt met drinken en is ze regelmatig in de sportschool te vinden. Jaimie Vaes, die met haar kindje Lío op Ibiza woont, gaf aan dat ze een ongezonde relatie had met alcohol. In haar kringen is het heel normaal om de hele dag door te drinken, iets wat ze zelf ook regelmatig deed. Als moeder vindt ze dat niet meer kunnen, waardoor ze besloten heeft om volledig te stoppen met drinken.

Jaimie Vaes en Lil Kleine

jaimie-vaes-lil-kleine

Laten we ook eens even terugkijken naar de relatie van Jaimie Vaes met Lil Kleine. In 2017 werden Lil Kleine en Jaimie Vaes een koppel. Het duurde nog geen jaar voordat Lil Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, Jaimie ten huwelijk vroeg.

Van een huwelijk tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine is het nooit gekomen. Wel kregen ze in het voorjaar van 2019 een zoontje. Lío Zion is ondertussen 5 jaar oud. Het is te hopen dat het kindje van Jaimie Vaes weinig heeft meegekregen van de perikelen die volgden.

De geruchten over Jaimie en Lil Kleine beginnen

lil-kleine-selfie

In het voorjaar van 2020 werd langzaam duidelijk dat Jaimie Vaes en Lil Kleine niet meer samen waren. Ze deelden geen foto’s meer van elkaar en ze ontvolgden elkaar op Instagram. In eerste instantie ontkrachten ze de geruchten door een leuke foto van elkaar te plaatsen en elkaar weer te volgen op Instagram. De tekst bij de foto’s houden ze kort. Lil Kleine zet erbij “Niet lullen, zakken vullen”. En Jaimie zet erbij “Groetjes” en een hartje.

Later zegt Lil Kleine in een interview dat ze elkaar tijdelijk ontvolgd hadden vanwege een kleine ruzie. Dat gebeurt gewoon af en toe is wat Lil Kleine erover te melden had. Hierna was het een tijdje stil rondom de twee, maar in het voorjaar van 2021 kwamen ze toch weer in de spotlight.

Trouble op Ibiza

Volgens het tijdschrift Privé hebben ze uit betrouwbare bron vernomen dat Jaimie onder het bloed de receptie van het hotel waar ze verbleven in kwam rennen. En dat is niet het enige, naar verluidt was de hotelkamer waar het paar verbleef volledig verwoest. Lil Kleine werd opgepakt en moest in ieder geval een nacht in de cel blijven. Jaimie Vaes liet ondertussen weten dat het goed met haar ging. Bovendien deed ze geen aangifte.

Na het incident op Ibiza ontvolgden Lil Kleine en Jaimie Vaes elkaar weer. Toch zeggen ze niet uit elkaar te zijn en geschokt te zijn over de berichten die ze horen in de media. In juni verteld Jaimie Vaes in haar serie Jaimie: In The Vaes Lane dat zij en Lil Kleine een relatiepauze hebben ingelast.

Mishandeling in Amsterdam

In november van 2021 lijkt het erop dat Jaimie Vaes en Lil Kleine weer bij elkaar zijn. Dat doen in ieder geval de gezamenlijke kiekjes op Instagram vermoeden. Maar de hereniging is niet van lange duur. Op 14 februari 2022, Valentijnsdag, wordt Lil Kleine aangehouden. Hij zou Jaimie mishandeld hebben. Er zijn zelfs beelden van de vermeende mishandeling. Pas na drie dagen wordt Lil Kleine weer vrijgelaten.

De relatie tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes is over, maar het heeft ook heel wat problemen opgeleverd voor de carrière van Lil Kline. Een groot aantal bedrijven verbraken hun samenwerking met de rapper en Madame Tussauds haalde zijn wassen beeld weg. Ondertussen vertelde Jaimie Vaes dat ze kapot was van de situatie.

Jaimie Vaes en Lil Kleine weer in een relatie

lil-kleine-met-zoontje-jaimie-vaes

Eind 2023 gingen er weer geruchten dat Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen zouden zijn. De twee ontkennen dat ze weer een relatie hebben. Wel geven ze aan dat ze in het belang van hun zoontje proberen op een normale manier contact met elkaar te hebben. Lil Kleine is ondertussen in therapie geweest en mag zijn zoontje weer regelmatig zien.

Jaimie Vaes, haar zoontje en Lil Kleine waren in januari 2024 tegelijkertijd in Dubai. Maar Jaimie ontkende stellig dat ze daar samen waren. De relatie tussen Lil Kleine en Jaimie is nu alweer een half jaar vriendschappelijk en dat willen ze beide in het belang van het co-ouderschap zo houden.

Docuserie Jorik

Hoe het nu met Lil Kleine gaat kun je zien in de docuserie Jorik op Prime Video. Hierover is veel te doen. Veel bekende Nederlanders zoals Bridget Maasland en Leontine van Moorsel laten zich uit over de documentaire. Bridget durft zelfs zover te gaan om te zeggen dat ze zowel Jaimie Vaes als Jorik Schouten volledig ongeschikt vindt om een kind op de wereld te zetten.

Met name het gedrag van Lil Kleine is voor haar niet te verkroppen. Jorik geeft in de docuserie aan dat hij van zijn drugsverslaving en alcoholverslaving af is. Vervolgens neemt hij op 100 meter afstand van zijn kind een slokje bier. Het jonge kindje wordt ondertussen bezig gehouden door de au pair. Ook zegt hij te jong te zijn om nooit meer een pilletje te slikken.

Ook Jaimie Vaes krijgt kritiek naar aanleiding van de docuserie over haar ex. Op haar Instagrampagina zegt een fan dat ze haar voorheen echt graag mocht, maar in de documentaire een hele andere kant van haar heeft gezien. Iets wat ze teleurstellend vindt. Iemand anders heeft ook kritiek, met name op het drank- en drugsgebruik van beide ouders.

De toekomst voor Jaimie Vaes

Jaimie-Vaes-uit

Bron: Instagram – jaimievaes

Het lijkt erop dat Jaimie Vaes na een lange moeilijke periode eindelijk weer gelukkig is. Ze heeft in Afshin Momadi een leuke vriend gevonden en heeft bovendien een prachtige lieve zoon. Daarnaast werkt ze hard aan haar carrière, met onder andere een nieuwe sieradenlijn. Ook qua gezondheid gaat het goed met Jaimie. Ze is lekker aan het sporten en laat de alcohol voorlopig staan. We wensen haar het allerbeste samen met haar nieuwe vriend en zoontje.

Veelgestelde vragen over Jaimie Vaes en haar nieuwe liefde

Jaimie-Vaes-fotoshoot

Bron: Instagram – jaimievaes

Vind hier het antwoord op al je prangende vragen over het liefdesleven van Jaimie Vaes

Wie is de vriend van Jaimie Vaes?

Jamie Vaes is sinds kort samen met Afshin Momadi. Jamie kent de Dj en modeondernemer al twaalf jaar. Ze zijn jarenlang vrienden geweest en langzaam naar elkaar toegegroeid.

Zijn Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen?

Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn niet meer samen. Een tijdje geleden gingen er weer geruchten dat ze samen zouden zijn omdat ze beide op vakantie waren in Dubai. Ze gaven echter allebei aan dat dit voornamelijk te maken had met hun zoontje. Ze hebben wel een vriendschappelijke relatie, maar zijn niet samen.

Was Jaimie Vaes getrouwd met Lil Kleine?

Lil Kleine heeft Jaimie Vaes een paar jaar geleden ten huwelijk gevraagd, maar ze zijn nooit getrouwd. Ze zijn in de verlovingsperiode uit elkaar gegaan. Wel hebben ze samen een zoontje, Lío Zion die nu 5 jaar oud is.

Wat is de leeftijd van Jaimie Vaes?

De leeftijd van Jaimie Vaes is 34. Ze is geboren in Den Haag.

Waar woont Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes woont het grootste deel van het jaar met haar zoontje Lío op Ibiza. Alleen voor werk komt ze terug naar Nederland waar ze meestal in Amsterdam verblijft.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1