theme-sticky-logo-alt
Metropolis festival 2023: Tickets & Line-up op 2 Juli

Metropolis festival 2023: Tickets & Line-up op 2 Juli

Metropolis Festival is een gratis muziekfestival dat elk jaar plaatsvindt in Rotterdam, Nederland. Het presenteert nieuwe en opkomende artiesten uit de hele wereld. De volgende editie is op zondag 2 juli 2023.

Tickets

Metropolis is nog altijd een Gratis festival, je hebt dus geen kaartje nodig!

Line-up

Voor 2023 is er nog geen exacte line-up bekend. De organisatie post wel regelmatig previews op hun Instagram. Om je een idee te geven hieronder de line-up van vorig jaar: Dragonfruit, Everyone You Know, Fat Dog, Hang Youth, Horsegirl, the lathums, THE VICES, They Hate Change, Tramhaus en Yumi Zouma

Metropolis Festival lineup timetable:

Sfeer en Populariteit

Metropolis Festival is een gratis festival dat al sinds 1988 bestaat en bekend staat om het presenteren van nieuwe en opkomende artiesten van over de hele wereld. De sfeer op het festival is gezellig, divers en avontuurlijk. Je kunt er dansen, chillen, eten, drinken, shoppen, spelen en genieten van de muziek.

Volgens een bericht van Popunie waren er in 2013 tussen de 40.000 en 45.000 bezoekers op het festival, waaronder ook burgemeester Aboutaleb. Het festival is gratis toegankelijk, wat het nog aantrekkelijker maakt voor muziekliefhebbers.

Locatie

Het festival vindt plaats in het Zuiderpark in Rotterdam, een groene en ruime locatie waar je je makkelijk kunt verplaatsen tussen de verschillende podia. Het park ligt naast Ahoy en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets.

Spotify Playlist

Kom alvast in de sfeer voor Metropolis Festival 2023 met de officiële Metropolis playlist.

Aftermovie

https://www.youtube.com/watch?v=MyLW4B0AdT0

FAQ voor Metropolis Festival

Hoe laat begint Metropolis Festival 2023?

Metropolis Rotterdam begint om 12.00 uur op zondag 2 juli 2023. Je kunt ook naar de gratis after party in Rotown gaan als je nog meer wilt feesten. Welke artiesten wil je graag zien?

Waar is Metropolis Festival?

Metropolis Festival is in het Zuiderpark in Rotterdam. Het park ligt naast Ahoy en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets.

Hoeveel kost een Biertje op Metropolis Festival?

Volgens de website van Metropolis Festival vindt het festival plaats op zondag 2 juli 2023 in Rotterdam. De prijs van een biertje op het festival wordt niet vermeld op de website, maar uit een onderzoek van Metro Nieuws blijkt dat de gemiddelde prijs van een muntje (= 1 biertje a 0,25 l) op festivals dit seizoen 3,33 euro is.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1