theme-sticky-logo-alt

Meri Brown uit ‘Sister Wives’ deelt update over liefdesleven

Verliefd

Ze is al weer een tijdje gelukkig in de liefde. De gelukkige is Amos. Sinds oktober vorig jaar zijn ze aan het daten geslagen. Op haar 53ste verjaardag maakt ze haar liefde nu wereldkundig.

‘Mijn 53ste verjaardag is iets anders voor mij dit jaar en dat bevalt mij wel. Maak kennis met Amos, een knappe man met wie ik sinds oktober aan het daten ben. Hij is niet heel lang of een piloot, maar hij is net zo gek op Kerstmis als ik en we kunnen ontzettend lachen met elkaar, wat ook belangrijk is in een relatie’, schrijft ze bij een foto van haar geliefde.

Kody

Ze vervolgt: ‘Ik heb dit nieuws expres nog even voor me gehouden, omdat we gewoon van het daten wilden genieten en elkaar eerst goed wilden leren kennen. Ik heb er een tijdje over nagedacht hoe ik dit nieuws zou delen en het leek mij wel leuk om mijn verjaardag op een bijzondere manier te vieren, dus nu kunnen jullie dit leuke nieuwtje met mij vieren.’

Meri was hiervoor zoals gezegd getrouwd met Kody. De twee…

Lees verder bij www.linda.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1