theme-sticky-logo-alt
Megha Thakur overleden December 2022

Canadese TikTok-ster Megha Thakur (21) abrupt overleden

Megha Thakur, een 21-jarige Canadese TikTok-ster, is overleden aan een hartaanval. Ze werd bekend door haar korte, komische video’s die ze maakte over dagelijkse gebeurtenissen. Haar overlijden heeft veel mensen die haar volgden op social media in shock doen verkeren.

Bekende Tiktok-influencer uit Ontario, Canada

De 21-jarige Megha Thakur, een bekende TikTok-influencer in Ontario, Canada, is overleden aan een hartaanval. Het meisje had maar liefst 780.000 volgers op het sociale medium en was daarmee een van de grootste sterren uit Canada. Haar dood kwam dan ook hard aan bij haar vele fans.

Het officiële overlijdensbericht van Megha haar ouders:

Met een zwaar gemoed kondigen wij aan dat het licht van ons leven, onze lieve, zorgzame en mooie dochter Megha Thakur, plotseling en onverwachts is overleden op 24 november 2022 in de vroege ochtenduren.

Megha was een zelfverzekerde en onafhankelijke jonge vrouw. Ze zal zeer gemist worden. Ze hield van haar fans en zou willen dat jullie van haar overlijden op de hoogte waren. Op dit moment vragen wij uw zegen voor Megha. Uw gedachten en gebeden zullen bij haar zijn tijdens haar verdere reis.

Megha’s liefhebbende ouders

Razend populaire filmpjes op Tiktok

Megha was vooral bekend van haar muzikale clips, maar ze maakte ook regelmatig videos over haar dagelijkse leven en gebeurtenissen met haar familie en vrienden. Ze liet met haar clips zien dat je met hard werken en doorzettingsvermogen je dromen waar kunt maken, ongeacht waar je vandaan komt. Haar dood is een enorm verlies voor de TikTok-community, maar haar verhaal zal voortleven.

Hartaanval in Juli (Doodsoorzaak onbekend)

Megha Thakur, kreeg in Juli 2022, vrij recent voor haar dood al een hartaanval. Dit kwam naar eigen zeggen door langdurige anxiety en stress. Haar doodsoorzaak is onbekend.

Thakur had meer dan 1,1 miljoen volgers op TikTok en was bekend om haar dansvideo’s en lip-synch clips. Haar overlijden heeft veel van haar fans geschokt en verdrietig gemaakt.

“We zijn diep bedroefd over het plotselinge overlijden van Megha Thakur”, aldus een verklaring van TikTok. “Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden in deze moeilijke tijd.”

Megha worstelde lang met depressies

Megha worstelde lang met depressies en was daarom vaak afwezig op social media. In een interview met een Canadese krant vertelde ze dat ze last had van paniekaanvallen en dat ze zich regelmatig suïcidaal voelde. Toch probeerde ze er het beste van te maken en maakte veel leuke dingen mee met haar fans.

Op 21-jarige leeftijd overleed Megha Thakur abrupt aan een onbekende oorzaak. Haar familie en vrienden zijn diep geschokt door het verlies. Haar TikTok-account wordt nog steeds bijgehouden door haar familie en vrienden, die haar levensverhaal willen delen met de wereld.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1