theme-sticky-logo-alt

Meet gravin Eloise met twee maten?

Gravin Eloise van Oranje, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, zoekt graag de publiciteit op. Maar recent lag Eloise onder vuur door uitspraken die ze deed in ’LINDA.meiden’. Zo vertelde Eloise dat ze het zat is dat mensen haar voortdurend herkennen en fotograferen en dat ze daarom niet kan wachten om met haar stage in New York te beginnen. ”Als ik het merk tijdens het uitgaan, vraag ik: ’Kan je nu geen foto van me maken?’ Want wat doet iemand met zo’n foto, gewoon ernaar kijken? Uitgaan doe ik daardoor minder.”

Volgers op Instagram vinden dat Eloise hier zelf voor gekozen heeft. Niet omdat ze lid is van de koninklijke familie, maar omdat ze zélf alles op social media deelt. ”Ik kan me goed voorstellen dat je ook in alle rust over straat wil. Maar…

Lees verder bij weekbladparty.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1