theme-sticky-logo-alt

Maxime Meiland verdrietig na aangifte: “Ik kom hier…

Maxime Meiland (28) heeft een pittige tijd achter de rug. De man die in december al aangifte doet tegen realityster Maxime Meiland (28), doet nu nog een aangifte. Dat meldt zijn advocaat Peter Schouten (66) op X.

Maxime laat afgelopen vrijdag weten aangifte van verkrachting te doen tegen de man die haar eerder beschuldigt van smaad en laster. De man doet daarom een tweede aangifte tegen de realityster, dit keer vanwege ‘valse aangifte’.

Maxime zegt op Instagram het volgende. “Het heeft me enorm goed gedaan en ik geloof dat ik hier sterker uit zal komen. Het doet mij veel verdriet dat, na een traumatische gebeurtenis als deze ik eindelijk de moed heb verzameld om hiermee naar buiten te treden, maar niet geloofd wordt. Het doel van mijn boek is juist om de jongens/meisjes die seksueel zijn misbruikt de kracht te geven om terug te vechten.’

Lees verder bij www.kantinepraat.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1