theme-sticky-logo-alt

Marijn Kuipers zoent nog meer op Curaçao

Enkele dagen geleden dook er al een video op waar Marijn Kuipers en Lies Zhara zoenend te zien waren. Nu heeft Marijn zich weer laten gelden. Ditmaal met een kerel.

”Ik wil niet bekend staan om mijn dikke reet”

Net als veel andere influencers staat ook Marijn Kuipers graag in de belangstelling van mannelijk Nederland door het tonen van haar strakke lichaam. Al ontkende zij dit eerder nog. ”Ik wil niet bekend staan als het blonde meisje met een dikke reet. Tuurlijk helpt uiterlijk, want mijn eerste volgers waren allemaal gevallen op mijn uiterlijk. Anders ga je niet op een foto die je ziet, mij gelijk volgen. En daar heb ik ook mijn focus op dat moment gelegd. Mijn social media dingen zijn nu ook minder gericht op foto’s waar ik mooi op geposeerd sta en al helemaal niet alleen in bikini. Het scoort wel, maar ik wil ook meer zijn dan dat.”

Haar video’s in de sportschool in strakke legging zullen inderdaad vast wel zijn voor het schaarse aantal vrouwen volgers die zij heeft….

Lees verder bij www.roddelpraat.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1