theme-sticky-logo-alt

Madison beer (Zangeres) Leeftijd, Afkomst en lengte

Madison Elle Beer (geboren 5 maart 1999) is een Amerikaanse zangeres. Ze begon met het plaatsen van YouTube-covers in 2012, en kreeg media-aandacht toen Justin Bieber een van haar videolinks deelde. Haar debuutsingle, “Melodies”, werd uitgebracht in 2013.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Madison Beer (@madisonbeer)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Madison Beer (@madisonbeer)

Beer bracht in 2018 haar debuut EP uit genaamd “As She Pleases”, die gouden platen behaalde voor de singles “Dead” en “Home with You”. Dit jaar tekende ze ook bij Epic Records en bracht ze haar debuut studioalbum Life Support uit. Samen met “Selfish” bevatte het album drie singles die allemaal met Goud werden bekroond.

Jeugd en Afkomst

Madison Elle Beer is geboren op 5 maart 1999 in Jericho, New York. Zij is één van vier kinderen, heeft een broer en zus genaamd Ryder, en haar ouders scheidden toen zij jong was.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Madison Beer (@madisonbeer)

Half Marokkaans

Iets wat niet veel mensen winsten is dat Madison beer, een Marokkaanse moeder heeft. Dit werdt recentelijk bekend via tiktok als deze.

@madisonarchive #madisonbeer ♬ original sound – MB

Opkomende artiest

Madison Beer is een zangeres die opkomt in de muziekindustrie. Ze heeft al laten zien dat ze veel talent heeft en er is nog veel meer van haar te verwachten. Madison is pas 19 jaar oud, maar ze heeft al hard gewerkt om waar ze vandaag de dag is te komen. Haar toewijding en passie voor muziek maken haar tot een grote ster in de making.

Madison beer in Amsterdam?

22 April 2022 was Madison Beer optrend in Amsterdam bij de Melkweg. Aangezien dit concert een groot succes was. Verwachten we Madison zeker terug in Nederland.

Bikini foto’s van Madison beer?

Het verbaasd ons niks dat je het prachtige lichaam van Madison Beer in bikini wilt bewonderen, Bikini foto’s van Madison beer.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1