theme-sticky-logo-alt
Alles Over Lizzy van der Ligt (Leeftijd, Familie, Relatie)

Alles Over Lizzy van der Ligt (Leeftijd, Familie, Relatie)

Lizzy dan der Ligt (32) zie je de laatste tijd steeds vaker in de bladen en op social media. Lizzy is een influencer, stylist en eigenaar van haar eigen kledingmerk. Daarnaast is ze moeder van twee jonge dochters en de partner van Yuki Kempees (37), de zanger van het dj-trio Kriss Kross Amsterdam. Maar wie is deze veelzijdige ondernemende vrouw? Ontdek hier alles over Lizzy van der Ligt.

  • Volledige naam: Lizzy van der Ligt
  • Leeftijd Lizzy van der Ligt: Lizzy is 32 jaar oud
  • Beroep: Stylist, influencer, modeontwerper
  • Partner: Yuki Kempees (37)
  • Kinderen: Twee kinderen, Jagger (3) en Suki (1)

Wie is Lizzy van der Ligt

lizzy-van-der-ligt-foto

Bron: instagram @lizzyvdligt

Lizzy van der Ligt groeide op als een vrolijke meid in Den Haag. Deze spring-in-‘t-veld wist al vroeg dat ze wilde dansen. Dat was haar droom en ze wist het zelfs tot de dansacademie te schoppen. Ze vertrok uit Den Haag en ging in Tilburg op kamers wonen. Maar na de dansacademie ging ze toch een andere richting op. Lizzy voelde de drang om creatief bezig te zijn.

Lizzy van der Ligt besloot iets met mode te gaan doen. Tijdens die periode begon ze ook met bloggen. Ze moest stage lopen in Parijs, waar ze naast de mensen op haar stage verder niemand kende. Om zichzelf bezig te houden begon ze met het schrijven van blogs. Ze schreef reviews over merken die ze leuk vond, maar ook winkels en boetiekjes die haar aanspraken.

Dit was de eerste doorbraak in haar carrière. Sindsdien heeft ze op Instagram 272.000 volgers weten te vergaren. Ook op andere kanalen zijn er duizenden mensen die haar volgen. Op TikTok zijn er 3.900 mensen die haar volgen. Op YouTube bekijken 17.500 abonnees regelmatig haar video’s.

Ze plaatst op YouTube regelmatig een vlog. Ze laat hierin zien wat er achter de schermen van haar werk gebeurt en geeft inkijkjes in haar persoonlijke leven. Zo documenteert ze haar laatste zwangerschap en is ze openhartig over zwanger zijn. In een van de video’s laat ze haar kijkers kennismaken met de jongste telg van het gezin, Suki.

Le Cafe Noir Studio

le-cafe-noir-lizzy-van-der-ligt

Bron: instagram @lizzyvdligt

Toen Lizzy van der Ligt stage liep in Parijs gebruikte ze de naam van een cafeetje aan de overkant van de straat voor haar Tumblrpagina. Ze besloot toen al dat ze ooit een kledinglijn wilde uitbrengen met de naam Le Café Noir. Ze heeft zich hieraan gehouden en haar kledinglijn de naam Le Cafe Noir Studio genoemd.

De kleding van Le Cage Noir Studio is kleurrijk en vrolijk. Als je een kijkje neemt op de Instagram van Lizzy van der Ligt dan zie je dat die kleuren en printjes helemaal Lizzy zijn. Ze is regelmatig te zien in vrolijke knalkleuren, grappige printjes en grappige materialen zoals nepbontjes en fluffy truien. Je zult in de collectie van Lizzy van der Ligt overigens geen kriebelkleren terugvinden. Daar heeft ze zelf namelijk een flinke hekel aan.

Samenwerkingen Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt heeft in de afgelopen jaren een flinke stempel gedrukt in de modewereld. Naast haar eigen kledinglijn ging ze ook een samenwerking aan met Shoeby. In samenwerking met deze kledingwinkel heeft ze een exclusieve collectie uitgebracht die alleen in geselecteerde Shoeby winkels verkrijgbaar was.

Lizzy ontwerpt niet alleen kleding, maar werkt ook als stylist. Regelmatig werkt ze mee aan de styling van reportages in Glamour, Vogue en Grazia. Daarnaast heeft ze met de grootste modemerken op aarde gewerkt zoals Scotch & Soda, Louis Vuitton, Levis, Nike, Mango en Calvin Klein.

Lizzy van der Ligts familie

lizzy-van-der-ligt-vriendinnen

Bron: instagram @lizzyvdligt

Lizzy van der Ligt heeft een zeer hechte familie en kan het zich ook niet anders voorstellen. Haar vriend zegt wel eens dat het lijkt alsof hij met een Italiaanse samenwoont vanwege het feit dat Lizzy altijd omgeven is door familie.

Over haar jeugd zegt ze dat die heel liefdevol was. Ze groeide samen met een broer en een zus (Charlie) op in Den Haag. Haarmoeder was altijd thuis om voor hun te zorgen. Dat had ook te maken met het feit dat haar vader elk jaar een paar maanden in het buitenland was voor werk. Maar als haar vader thuis was dan deden ze heel veel leuke dingen. Dat doen ze nu overigens nog steeds. Ze gaan vaak samen op reis en drinken regelmatig een cocktailtje.

De moeder van Lizzy van der Ligt is Lizette van der Ligt (61). In een interview met Libelle zegt ze dat Lizzy het makkelijkste kind van de drie was. Lizzy vond het als kind heerlijk om te wandelen en buiten te spelen. Lizette zegt dat ze het fijn vindt dat ze zo’n goede band heeft met haar dochter. Lizzy belt haar moeder dagelijks en ze bespreken alles.

Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees

lizzy-en-yuki

Lizzy van der Ligt heeft een relatie met Yuki Kempees. Yuki Kempees kun je kennen als de zanger van Kriss Kross Amsterdam. Hij doet dit samen met de broers Sander en Jordy Huisman. Zegt dat je niets en denk je dat je de naam toch ergens voorbij hebt zien komen, Yuki Kempees deed ook mee aan Expeditie Robinson. Hierover zegt hij in een interview dat hij elke dag van zijn tijd in Expeditie Robinson moest huilen.

Lizzy van der Ligt en Yuki begonnen in 2015 met daten. Ze zouden elkaar voor het eerst ontmoeten bij de opening van de Levi’s flagshipstore in Amsterdam. Maar Lizzy werd die dag geveld door griep en kon niet naar de opening. Toch wilde Lizzy Yuki graag leren kennen. Lizzy trok zelf de stoute schoenen aan en zocht via Facebook contact met Yuki. Dit was voor haar heel spannend, want zoiets had ze nog nooit eerder gedaan.

Lizzy had meteen een goed gevoel over haar relatie met Yuki en had het idee dat hij wel eens de vader van haar kinderen kon worden. Een gevoel dat ze daarvoor nog nooit bij iemand had gehad. Bovendien was Lizzy nog nooit in haar leven zo verliefd als op Yuki.

Het bizarre is dat Yuki al na een paar weken bij Lizzy introk. Toen het stel twee weken samen was vertelde Yuki dat een vriendin een tijdje bij hem zou intrekken. Lizzy van der Ligt vond dat maar niets en stelde een ultimatum. Of hij kwam bij haar in huis, of de relatie was over. Hij koos ervoor om bij haar in huis te trekken en is nooit meer weggegaan. Ze wonen tot de dag van vandaag in hetzelfde huis.

Lizzy van der Ligt gezin

lizzy-van-der-ligt-kind

Samen met Yuki Kempees heeft Lizzy van der Ligt ondertussen twee kinderen. Op 7 februari 2021 werd hun dochter Jagger geboren. Over de bevalling zegt Lizzy dat het een ‘bumpy ride’ was. Ook met in het achterhoofd de miskraam die ze eerder had gehad.

Zwanger van hun tweede kindje

In augustus 2022 maakten Lizzy en Yuki bekent dat ze nogmaals in verwachting waren. Deze aankondiging deden ze met een video die ze samen gemaakt hadden op Ibiza, een van hun favoriete plekken.

Lizzy van der Ligt bleef er tijdens haar zwangerschap lustig op los posten. Ook met een babybuikje trakteerde ze haar volgers op de leukste looks. Op 7 december 2022 werd Lizzy’s tweede kindje geboren, een dochtertje met de naam Suki. De naam Suki komt uit Japan en betekent in het Nederlands geliefd.

Lizzy moest niets van baby’s hebben

kinderen-lizzy-yuki

In een interview zegt Lizzy van der Ligt over het moederschap dat ze vroeger eigenlijk niets van baby’s moest hebben. Het moederschap heeft haar behoorlijk veranderd. Ze zegt dat ze nu vooral aan haar kinderen denkt en ook zachter is geworden. Ze houdt nog steeds van een feestje, maar kan nu ook meer van simpele dingen genieten.

Ondanks dat ze het vroeger niet zo had op baby’s besloot ze al jong dat ze niet te lang wilde wachten met kinderen krijgen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat ze het als kind zelf fijn vond om een jonge moeder en een jonge oma te hebben. Ze hoopt dat haar kinderen net zo’n band met hun oma en overgrootoma krijgt als zij. Lizzy ziet haar eigen oma als een van haar beste vriendinnen en ze bellen elkaar elke dag. Gewoon over simpele dingen zoals de boodschappen en het werk.

Rolverdeling

Als het gaat om de rolverdeling in huis is dat volgens Lizzy heel goed geregeld. Op maandag is Lizzy altijd thuis om voor de kinderen te zorgen. Die dag is voor haar heilig, op die dag zal er dan ook nooit oppas ingeschakeld worden, dan is ze lekker zelf bij de kinderen. Yuki heeft ook een vaste dag dat hij voor de kinderen zorgt en daarnaast hebben ze twee dagen in de week oppas.

Lizzy van der Ligt gezondheid

lizzy-van-der-ligt-selfie-skincare

Lizzy van der Ligt ziet er eigenlijk altijd energiek en gezond uit, maar naar eigen zeggen was dat niet altijd het geval. Lizzy zegt in een interview dat ze vroeger heel ongezond leefde. Ze was dol op gefrituurd eten en sporten deed ze maar af en toe. Omdat ze er nog steeds prima uitzag, voelde ze niet de drang om hier iets aan te doen.

Toen kwam er een periode waarin Lizzy van der Ligt het heel druk kreeg. Ze merkte dat ze nauwelijks energie had en niet lekker in haar vel zat. Ze besloot toen om het roer om te gooien en een personal trainer in de arm te nemen. Die personal trainer hielp haar fitter en sterker te worden en maakte een voedingsplan. Lizzy eet nu veel gezonder, lekker veel groentes en veel eiwitten waardoor ze veel lekkerder in haar vel zit.

Geruchten over anorexia

Er gaan regelmatig geruchten dat Lizzy van der Ligt anorexia heeft. Hierover zegt ze dat ze altijd slank is geweest en geen eetprobleem heeft. Ze heeft nooit moeite moeten doen om slank te blijven. De enige reden dat ze een personal trainer inhuurde, is om fitter te worden. Lizzy van der Ligt heeft dus geen anorexia.

Lizzy van der Ligt mishandeld

lizzy-van-der-ligt-mishandeld

In de zomer van 2023 veranderde een leuk avondje uit voor Lizzy van der Ligt in een ware nachtmerrie. Naar eigen zeggen werd ze vanuit het niets aangevallen door onbekenden. Ze had net een taxi gepakt naar het huis van haar ouders. Daar viel haar op dat er een man en vrouw op de hoek zaten. Ze schonk er verder geen aandacht aan en liep verder. Vervolgens werd ze hard door de man geslagen en eindigde op de grond in een plas bloed.

De man stapte vervolgens achterop de fiets bij de vrouw en ze reden samen weg. Ze zeiden niets en probeerden Lizzy van der Ligt ook niet te overvallen. Een kwestie van zinloos geweld. Lizzy van der Ligt ging vervolgens naar het ziekenhuis en moest gehecht worden. In een interview met RTL Boulevard gaf Lizzy aan dat ze erg geschrokken is van het voorval. Bovendien is de dader nog niet opgepakt.

Veelgestelde vragen over Lizzy van der Ligt

lizzy-van-der-ligt-roze-jas

Bron: instagram @lizzyvdligt

Lizzy van der Ligt is een zeer ondernemende dame met vele kwaliteiten. Dit zijn de meest gestelde vragen over Lizzy van der Ligt

Wie is Lizzy van der Ligts vriend?

De vriend van Lizzy van der Ligt is de zanger van Kriss Kross Amsterdam, Yuki Kempees uit het Noord-Brabantse Oosterhout. De twee zijn samen sinds 2015. Het was Lizzy die via een Facebookberichtje contact zocht met Yuki.

Wat is de leeftijd van Lizzy van der Ligt?

De leeftijd van Lizzy van der Ligt is (32). Ze groeide op in Den Haag en woont sinds een paar jaar in Amsterdam. Samen met haar vriend Yuki en haar twee kinderen wonen ze in De Pijp.

Heeft Lizzy van der Ligt anorexia?

Lizzy van der Ligt heeft geen anorexia. Lizzy is altijd slank geweest en heeft hiervoor nooit moeite hoeven doen. Sterker nog, ze at vroeger vooral gefrituurd eten en nog kwam ze niet aan. Tegenwoordig leeft Lizzy een stuk gezonder. Ze sport en eet veelzijdige maaltijden met veel groentes en proteïne.

Heeft Lizzy van der Ligt kinderen?

Lizzy van der Ligt heeft twee kinderen. Nadat ze eerst een miskraam kreeg werd ze moeder van haar eerste dochtertje, Jagger (3). 1,5 jaar later beviel ze van hun tweede kindje, hun dochtertje Suki (1).

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1