theme-sticky-logo-alt
Lies Zhara

Wie is Lies Zhara? Wiki, leeftijd, vader en mooie foto’s

Lies Zhara, je kunt je social media niet openen of je komt haar tegen. De mooie blonde Noord-Hollandse wordt steeds populairder op Instagram, TikTok en in de modellenwereld. Maar wie is ze eigenlijk. Lees snel verder om meet te weten over Lies Zhara’s Wiki, leeftijd, vader en meer.

Wie is Lies Zhara

De TikTok-ster Lies Zhara werd geboren op 26 april 2001 en groeide op in het Noord-Hollandse Haarlem. Haar ouders gingen uit elkaar toen ze drie was waarna ze samen met haar moeder en nieuwe partner verhuisde naar Noorwegen. Omdat haar vader ze niet kon missen besloten hij en zijn nieuwe vrouw ook naar Noorwegen af te reizen. Ze woonden er op een immense boerderij waar Lies vaak ging paardrijden.

Lies heeft erg genoten van haar periode in Noorwegen, maar uiteindelijk zijn ze toch weer terug verhuisd naar Nederland. Ze woont nu samen met haar moeder in Zandvoort. Maar paardrijden doet ze nog altijd…

Beroemde vader

Het is niet algemeen bekend, maar de vader van Lies Zhara is Wouter Nicolaas. Hij is beter bekend als de knappe man die de rol van Marco de Graaf vertolkte in de RTL4-serie Westenwind. Hij speelde maar liefst vijf seizoenen mee in de populaire serie. Sindsdien is Wouter langzaam van de buis verdwenen. Ook Wouter woont trouwens weer in Nederland.

Lies Zhara op TikTok

Lies Zhara is sinds een tijdje ook actief op TikTok. Ze heeft hier bijna 300.000 volgers. Lies begrijpt dat niet iedereen fan is van TikTok, maar degene die het leuk vinden zijn vaak ook echt verslaafd eraan. Volgens Lies is de sfeer op TikTok veel gemoedelijker en positiever dan op andere platforms zoals Instagram.

Op TikTok maakt Lies dansfilmpjes, lipsinc filmpjes, filmpjes over haar leven en af en toe een filmpje met andere influencers zoals Juultje Tielemans.

Vegetariër

Lies is een grote dierenliefhebber en is daarom ook fel tegenstander van de mishandeling van dieren die plaatsvind in de bio-industrie. Op haar Instagram geeft ze aan dat ze veganistisch is. Ondanks dat ze het zelf beschamend vindt, heeft ze er vanwege haar gezondheid toch voor gekozen om vegetarisch te eten en niet veganistisch.

Een droom van Lies is ook om een goed doel te beginnen om dieren te helpen. Ze heeft nog geen concrete plannen, maar als dierenliefhebber is ze vastberaden. Als ze het goede doel zou combineren met reizen over de wereld om de dieren te bewonderen dan zou ze dat helemaal geweldig vinden. Kortom, we kunnen nog heel wat van Lies Zhara verwachten.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1