theme-sticky-logo-alt
Wie is Lies Zhara? Wiki, leeftijd, vader en mooie foto’s

Wie is Lies Zhara? Wiki, leeftijd, vader en mooie foto’s

Lies Zhara (23), je kunt je social media niet openen of je komt haar tegen. De mooie blonde Noord-Hollandse wordt steeds populairder op Instagram, TikTok en in de modellenwereld. Maar wie is ze eigenlijk. Lees snel verder om meet te weten over Lies Zhara’s Wiki, leeftijd, vader en meer.

  • Volledige naam: Lies Zhara
  • Leeftijd Lies Zhara: 23 jaar
  • Beroep: Influencer
  • Woonplaats Lies Zhara: Haarlem
  • Uitspraak: “Cooler than the cold side of your pillow”

Wie is Lies Zhara

wie-is-lies-zhara

De TikTok-ster Lies Zhara werd geboren op 26 april 2001 en groeide op in het Noord-Hollandse Haarlem. Haar ouders gingen uit elkaar toen ze drie was waarna ze samen met haar moeder en nieuwe partner verhuisde naar Noorwegen. Omdat haar vader ze niet kon missen besloten hij en zijn nieuwe vrouw ook naar Noorwegen af te reizen. Ze woonden er op een immense boerderij waar Lies vaak ging paardrijden.

Lies heeft erg genoten van haar periode in Noorwegen, maar uiteindelijk zijn ze toch weer terugverhuisd naar Nederland. Ze ging samen met haar moeder in Zandvoort wonen. Niet alleen is dat een heerlijke woonplaats lekker dicht bij het strand, het gaf haar ook de kans om regelmatig paard te rijden.

In 2023 besloot Lies Zhara dat het tijd is om op zichzelf te gaan. Ze kocht een leuk huisje in Haarlem. Niet te ver weg van Zandvoort zodat ze nog steeds regelmatig bij haar moeder en de paarden op bezoek kon. Er moest eerst wel wat geklust worden, maar de woning is nu helemaal naar haar wens. Inclusief een hele fijne werkplek en gameplek.

Beroemde vader

vader-lies-zhara

Het is niet algemeen bekend, maar de vader van Lies Zhara is Wouter Nicolaas (55). Hij is beter bekend als de knappe man die de rol van Marco de Graaf vertolkte in de RTL4-serie Westenwind. Hij speelde maar liefst vijf seizoenen mee in de populaire serie. Sindsdien is Wouter langzaam van de buis verdwenen. Ook Wouter woont trouwens weer in Nederland.

Lies Zhara op TikTok

lies-zhara-sexy

Lies Zhara is sinds een tijdje ook actief op TikTok. Ze heeft hier bijna 300.000 volgers. Lies begrijpt dat niet iedereen fan is van TikTok, maar degene die het leuk vinden zijn vaak ook echt verslaafd eraan. Volgens Lies is de sfeer op TikTok veel gemoedelijker en positiever dan op andere platforms zoals Instagram.

Op TikTok maakt Lies dansfilmpjes, lipsinc filmpjes, filmpjes over haar leven en af en toe een filmpje met andere influencers zoals Juultje Tieleman (25).

Vegetariër

lies-zhara-hondje

Lies is een grote dierenliefhebber en is daarom ook fel tegenstander van de mishandeling van dieren die plaatsvindt in de bio-industrie. Op haar Instagram geeft ze aan dat ze veganistisch is. Ondanks dat ze het zelf beschamend vindt, heeft ze er vanwege haar gezondheid toch voor gekozen om vegetarisch te eten en niet veganistisch.

Een droom van Lies is ook om een goed doel te beginnen om dieren te helpen. Ze heeft nog geen concrete plannen, maar als dierenliefhebber is ze vastberaden. Als ze het goede doel zou combineren met reizen over de wereld om de dieren te bewonderen dan zou ze dat helemaal geweldig vinden.

Lies Zhara mag dan nog geen eigen goede doel hebben, ze heeft wel haar Instagram-pagina beschikbaar gesteld aan DOA (Dierenopvang Amsterdam). DOA is het grootste dierenasiel van Nederland. Hier worden zowel honden als katten opgevangen en verzorgd. Via de linktree op de Instagrampagina van Lies Zhara kun je doneren, de dieren bekijken en meer leren over wat huisdieren nodig hebben.

De vriend van Lies Zhara

lies-zhara-sexy-jurkje

Veel mensen vragen zich af wie de vriend van Lies Zhara is. Dat is ook niet zo gek, want ze wordt regelmatig met een andere man gespot. Het lijkt er een beetje op dat ze het zelf prima vindt dat er gepraat wordt over haar mogelijke vriend. Zo had ze een periode dat ze regelmatig met de YouTuber Matthyas het Lam van de Bankzitters op social media verscheen. Die berichten plaatste ze zelf waardoor veel mensen dachten dat ze een relatie hadden.

Daarna was er een periode dat ze veel met de populaire YouTuber Stefan de Vries werd gespot. Niet alleen waren ze samen in veel video’s te zien, er zijn ook beelden dat de twee staan te zoenen in een kroeg in Maastricht. Ook dit leidde uiteindelijk niet tot een relatie.

Een periode waar ze overigens zelf niet graag aan terugdenkt, is toen ze 19 jaar was en haar vriend zijn ex zwanger maakte. Lies Zhara had zelf het idee dat de relatie met de 31-jarige man heel goed ging, maar tijdens hun relatie ging hij vreemd met zijn eigen ex en maakte haar zwanger.

Hoe gaat het nu met de liefde?

lies-zhara-vriend-sean

De vraag blijft natuurlijk hoe het nu gaat met het liefdesleven van Lies Zhara. Lies Zhara en Glen Fontein werden een tijdje geleden gezien als een leuk setje. Lies en de artiest trokken er regelmatig samen op uit, maar ook Glen bleef niet hangen.

De nieuwste geruchten rond de vriend van Lies Zhara gaan over de influencer, producer en acteur Sean Demmers. Ook met hem verschijnt ze regelmatig op foto’s en ze worden vaak samen gezien. Maar zoals altijd houdt Lies Zhara haar kaken stijf op elkaar over haar liefdesleven.

Lies Zhara over naakt poseren

lies-zhara-bikini

Vele volgers van Lies Zhara zouden graag zien dat de blonde schone een keer naakt poseert. Toch is de kans dat dit gaat gebeuren niet zo groot. Lies Zhara poseert regelmatig in bikini en voor FHM poseerde ze ook in ondergoed, maar daar blijft het bij.

Wie goed zoekt op internet kan overigens wel een naaktfoto van Lies Zhara tegenkomen. Deze foto kwam in 2021 in omloop, maar bleek niet echt te zijn. De foto was heel vakkundig gefotoshopt. De foto was een bewerking van een foto in zwarte bikini die ze eerder op haar eigen Instagrampagina had gedeeld. Lies Zhara zegt hierover dat ze zelf ook goed moest kijken, de foto was namelijk heel vakkundig bewerkt.

Lies Zhara in bikini

lies-zhara-naakt

Wil je een naaktfoto van Lies Zhara zien dan heb je pech, maar ze is wel vaak in bikini te zien. Lies leeft het echte influencer leven en gaat dan ook regelmatig op vakantie naar warme oorden. Recentelijk nog was ze op vakantie in Egypte, Griekenland, Curaçao en Dubai. De perfecte oorden om lekker in een bikini van de zon te genieten. Vooral de mannen die haar volgen zijn blij met de kiekjes van Lies Zhara in bikini.

Dit is de motor van Lies Zhara

motor-lies-zhara

In 2023 haalde in 2023 haar motorrijbewijs. Dat was natuurlijk niet voor niets, want de blonde TikTokker wilde zo snel mogelijk een motor kopen. Lies Zhara is gek op adrenaline en snelheid. Bovendien geeft motorrijden haar een gevoel van vrijheid. Tijdens een ritje langs zee vergeet ze al haar zorgen.

De eerste motor die Lies Zhara kocht was een 900cc motor, maar al snel besloot ze te gaan voor een Suzuki GSX-8S. Tijdens de proefrit wist ze meteen dat deze motor voor haar was. Dankzij de motor met v-twin en 2-cilinderblok is motorrijden nog leuker. Omdat Lies Zhara pas in 2023 haar motorbewijs kreeg mag ze de eerste drie jaar overigens alleen tot 35kw rijden. Daarna kan ze de begrenzer uit de motor halen of voor een nieuwe motor gaan.

Lies Zhara werkt samen met Suzuki dus de keuze voor dit merk was snel gemaakt. Zou ze zelf een motor kiezen dan moet het er volgens haar vooral een zijn die onderhoudsvriendelijk is. Ze is namelijk wel gek op motorrijden, maar weet niet zoveel van het onderhouden van een motor.

Lies Zhara op het witte doek

lies-zhara-ondergoed

Op 7 februari 2024 werd de Nederlandse film Game On uitgebracht. De film gaat over negen elite gamers en vier unieke games. Lies Zhara speelt in de film de rol van Sniperpink. Andere bekende Nederlanders in de film zijn Nienke Plas, Gio Latooy en Marouane Meftah.

In de film komen de echte wereld en de wereld van gamen en AI samen. AI probeert de wereld langzaam over te nemen en Issam (Marouane) probeert dat samen met de beste gamers ter wereld te voorkomen. Lies Zhara is Sniperpink, een van de gamers die probeert om AI te verslaan. De film heeft 2.7 sterren op IMDB. Deze score is niet zo best, maar wie weet opent het deuren voor Lies Zhara.

Veelgestelde vragen over Lies Zhara

lies-zhara-borsten

Dit zijn de vragen die jullie het meest gesteld hebben en alle antwoorden.

Wat is de leeftijd van Lies Zhara?

Lies Zhara’s leeftijd is 23. Ze werd geboren in Haarlem, maar verhuisde al op jonge leeftijd met haar moeder naar Noorwegen. Ondanks dat haar ouders gescheiden waren reisde ook haar vader hun achterna om dichtbij zijn dochter te zijn.

Heeft Lies Zhara naakt geposeerd?

Lies Zhara poseert regelmatig in een bikini en af en toe in lingerie. Maar Lies Zhara heeft nog nooit eerder naakt geposeerd. In 2021 was er wel een vermeende naaktfoto van Lies Zhara in omloopt. De foto was nep, maar hij was volgens Lies Zhara zo goed dat ze zelf ook even twee keer moest kijken.

Waar woont Lies Zhara?

Lies Zhara heeft in 2023 een woning gekocht in Haarlem. Voordat ze naar Haarlem verhuisde woonde ze bij haar moeder in Zandvoort.

Hoe lang is Lies Zhara?

Lies Zhara is ongeveer 1,70 meter lang.

Wie is de vriend van Lies Zhara?

Lies Zhara wordt regelmatig met mannen gespot, maar er is nooit een man waarmee ze het voor langere tijd volhoudt. De laatste geruchten gaan over Sean Demmers. De twee trekken veel met elkaar op en zijn regelmatig te spotten op elkaars social media kanalen. Lies Zhara wil een relatie echter niet bevestigen.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1