theme-sticky-logo-alt

Leontine wil geen gewone baan: ‘Ik ben influencer’

Leontine Ruiters is het jaar begonnen met een nieuwe start. Ze is weer vrijgezel en heeft onlangs haar intrek genomen in haar nieuwe woning in Huizen. Maar hoe zit het met haar werk? ,,Ik werk als influencer en ben aan het nadenken over leuke dingen.”

Na haar scheiding met Marco Borsato vond Leontine nieuw liefdesgeluk bij multimiljonair John Huiberts. Helaas is inmiddels ook die relatie over. Volgens Yvonne Coldeweijer vond John Leontine ‘lui’, omdat ze elke dag tot 13:00 uur zou uitslapen.

‘Ik werk als influencer’

Leontine zit niet te wachten op een nieuwe man in haar leven. ,,Ik ben lekker alleen. Dat is ook goed”, zegt ze in weekblad Weekend. Maar hoe vult Leontine haar dagen? ,,Ik werk voor de Vriendenloterij en als influencer, op sociale media. Daarnaast ben ik aan het nadenken over leuke dingen.”

Ambities

Heeft ze verder nog ambities? ,,Presenteren is niet iets waar ik heel gelukkig van word. Wel van acteren, dus wie weet weer een keer een mooie rol”, aldus…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1