Kylie Jenner: Leeftijd, man, woonplaats

Kylie Jenner is een van de bekendste zusjes van de Kardashian/Jenner familie. Je zag haar in het verleden regelmatig in de bekende reality serie Keeping up with the Kardashians. Bovendien is ze mateloos populair op social media en heeft ze haar eigen cosmetica lijn Kylie Cosmetics waarmee ze jaarlijks miljoenen verdient. 

Wil je meer weten over Kylie Jenner, haar leeftijd, man en woonplaats lees dan snel verder.

Over Kylie Jenner

Kylie Jenner werd geboren op 10 augustus 1997 in de Verenigde Staten. Ze is de dochter van Kris Houghton en haar tweede man Bruce Jenner, die nu als Caitlyn Jenner door het leven gaat. Kendall Jenner is haar oudere zus en daarnaast heeft ze drie oudere halfzussen van moeders kant Kourtney, Kim en Khloé en een halfbroer van moeders kant, Robert Jenner. Bovendien heeft Caitlyn nog twee kinderen uit een eerder huwelijk. Kylie heeft dus nog een halfbroer en halfzus, Burt Jenner en Cassandra Marino.

In haar jonge jaren ging Kylie Jenner naar de Sierra Canyon School, een privéschool in Los Angeles. Ze heeft deze school niet afgemaakt omdat ze vanaf 2012 thuisonderwijs kreeg. Ze behaalde haar Middelbare schooldiploma in 2015.

Keeping Up with the Kardashians

De familie Kardashian/Jenner werd populair dankzij de realityserie Keeping Up with the Kardashians dat begon in 2007. De serie was al snel mateloos populair en hielp de zusjes Kylie, Kendall, Kim, Kourtney en Khloé samen met hun moeder om hun carrière op te bouwen.

In 2013 besloot Kylie om haar eigen kleding- en sieradenlijn te beginnen met haar zus Kendall. Het kledingmerk PacSun bestaat nog steeds. Kylie en Kendall hebben ook een schoenenlijn en handtassenlijn ontworpen voor Steve Madden. Uiteindelijk is Kendall zich meer gaan richten op modellenwerk. Kylie zette daarna haar eerste stappen richting beauty met Kylie Hair Kouture.

Kylie Cosmetics

In 2015 richtte ze Kylie Cosmetics op met 250.000 dollar die ze had verdiend met modellenwerk.  De cosmetica van Kylie vliegt sindsdien over de toonbanken en heeft ervoor gezorgd dat Kylie een van de rijkste Kardashian/Jenner zusjes is geworden.

Kylie Cosmetics maakt producten die dierproefvrij zijn en niet gemaakt zijn van dierlijke producten. Het meest populaire product van de lijn is toch wel de ‘Kylie Lip Kit’ waar je volgens Kylie zichtbaar grotere lippen van krijgt. Regelmatig is er ophef rondom de producten van Kylie. Mensen klagen bijvoorbeeld over de prijs-kwaliteitverhouding en noemen bepaalde namen van producten provocerend. Desondanks is de omzet van het cosmeticamerk jaarlijks meer dan 300 miljoen.

Kylie Jenner’s man

Kylie Jenner heeft al sinds 2017 een relatie met Travis Scott. Ondanks dat het een beetje een knipperlichtrelatie is komen ze toch elke keer weer bij elkaar. Bovendien hebben ze samen twee kinderen. In februari 2018 werd hun dochter Stormi geboren. In februari 2022 kregen de twee een zoontje genaamd Wolf Webster.

Kylie Jenner en Travis zijn niet getrouwd en wonen ook niet altijd samen. Volgens Kylie heeft dat te maken met het feit dat haar prioriteiten niet bij trouwen liggen. Als ze wel samen zijn vind je ze regelmatig in Kylies huis in Hidden Hills in Californië.

Video: Kendall & Kylie Jenner Growing Up Through KUWTK | Seasons 1-18 | Keeping Up With The Kardashians

Kendall & Kylie Jenner Growing Up Through KUWTK | Seasons 1-18 | Keeping Up With The Kardashians

Leave a Comment