theme-sticky-logo-alt

Alles over Koen Kardashian: Bekendheid, verslaving en ouders

Koen Kardashian is bekend van programma´s zoals ´Ex on the Beach´, ´Double Dutch´ en ´Just Tattoo of Us´. Koen Kardashian, nee geen familie van de beroemde Amerikaanse zusjes, is bekend in heel Nederland en België. Maar wie is deze jonge presentator, zanger en televisiepersoonlijkheid eigenlijk. Lees snel verder en ontdek alles wat je wil weten over Koen Kardashian.

Weetjes over Koen

Waarom heet Koen van Dijk Kardashian?

Sommige mensen vragen zich zelfs af of Koen familie is van de bekende Kardashian-familie, maar dit beweert hij echt niet. Zijn opvallende naam is enkel een pseudoniem voor de echte naam Koen Pieter van Dijk die hem door zijn ouders is gegeven.

Wat is de leeftijd van Koen Kardashian?

Koen Kardashian is geboren op 5 november 1992, dat maakt hem 29 jaar oud.

Koen´s jonge jaren

Koen Kardashian werd geboren in Rotterdam als Koen Pieter van Dijk. Zijn vader was een witgoedverkoper uit Bergschenhoek. Hij groeide op in Bleiswijk waar hij als kind niet een hele fijne tijd had. Koen was een beetje meisjesachtig, maar ook uitbundig en vooral kwetsbaar. Dit zorgde ervoor dat de kinderen op de Christelijke dorpsschool waar hij heen ging hem regelmatig pestten. Ondertussen heeft hij gelukkig heel wat meer haar op zijn tanden, maar toen trok hij zich vanwege de pesterijen vaak met gebogen hoofd terug.

Modeopleiding

Na de middelbare school besloot Koen dat hij de modeopleiding wilde doen in Den Haag. Een plek waar hij beter bij paste en daarom niet meer gepest werd. Hij liep tijdens die periode onder andere stage bij Addy van den Krommenacker in Den Bosch en kwam op zijn 17e uit de kast. Daarna maakte hij de overstap naar visagie en kwamen vele jaren vol feesten, drank en drugs.

Flamboyante Koen Kardashian

Koen´s televisiecarrière begon in 2015 toen hij 23 jaar oud was. Hij werd bekend dankzij het PowNed programma ´Niet lullen maar poetsen´. In dit programma volgt de presentator Rutger Castricum een aantal welgestelde Rotterdamse jongeren. Koen viel direct op en werd al snel Koen Kardashian genoemd vanwege zijn extravagante leefstijl en flamboyante karakter. Hij en Gigi, die hij ´zusje´ noemt houden van lekker shoppen, champagne en botox. Bovendien flappen ze er alles uit, wat een paar mooie oneliners oplevert.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian)

Vanaf dat moment gaat het hard. Koen is ook te zien in het SBS-programma ´Queens of the Jungle´. Hij krijgt hierdoor steeds meer volgers op Instagram want de opvallende jongen spreekt mensen aan. Hij neemt zelfs een single op met de titel ´Met je Prada´s in de modder´. Bovendien maakt hij vele succesvolle blogs op YouTube. En ook MTV weet hem te vinden, hij was bijvoorbeeld te zien in de series ´Meekijken met…´ en ´Inpakken met´.

Koen Kardashian in ´Just Tattoo of us´

Daarna presenteerde hij samen met Jamie Vaes het programma ´Just Tattoo of us´. In dit programma kiezen vrienden, partners of familieleden een tatoeage voor elkara uit. Die tatoeage wordt vervolgens gezet zonder dat de ander weet wat het is. De onthulling levert vaak hilarische, hysterische en emotionele taferelen op.

´De Alleskunner´

Later heeft Koen nog meer muzieknummers opgenomen. Zo zijn ‘Champagneyney´ en ´Costa niet zo Brava´ allemaal van hem. In 2022 deed Koen Kardashian mee aan de VIP-versie van het televisieprogramma ´De Alleskunner´. In dit televisieprogramma strijden honderd kandidaten tegen elkaar in een afvalstrijd. In elke aflevering worden tien spellen gespeeld waarbij elke keer iemand afvalt. Na 9 rondes zijn er nog twee mensen over die samen de finale in gaan. Koen Kardashian werd hier uiteindelijk twaalfde.

Video: Ouders van Koen Kardashian

https://www.youtube.com/watch?v=QD-ISH7_tNU
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1