theme-sticky-logo-alt
Koen Kardashian Vermogen: Zo verdiend koen zijn geld!

Koen Kardashian Vermogen: Zo verdiend koen zijn geld!

Koen Kardashian, de flamboyante en opvallende socialite, presentator, zanger en televisiepersoonlijkheid, wie kent hem niet. Hij werd bekend door het programma ´Niet lullen maar poetsen´ van PowNed waar hij door zijn extravagante leefstijl met botox, champagne en feesten behoorlijk opviel. Ondertussen kun je wel zeggen dat Koen een echte BN-er is en je vraagt je dan ook vast af wat het vermogen is van Koen Kardashian. Lees snel verder voor het antwoord.

Hoeveel verdiend Koen Kardashian?

Oké, uiteindelijk wil je gewoon weten wat Koen Kardashian’s vermogen is, we snappen het. Ondanks dat Koen en vele andere bekende mensen graag in de schijnwerpers staan hebben ze het niet graag over hun vermogen. Maar we zijn even gaan graven, geschat wordt dat Koen Kardashian tussen de 250.000 euro en 1,5 miljoen waard is.

Wie is Koen Kardashian

Voordat we een kijkje nemen in het vermogen van Koen Kardashian gaan we eerst kijken over wie we het eigenlijk hebben. Koen Kardashian werd in 1992 geboren als Koen Pieter van Dijk. Hij groeide op in het kleine dorpje Bleiswijk onder de rook van Rotterdam. Zijn jeugd is iets waar hij niet met veel plezier op terug kijkt omdat hij regelmatig gepest werd. Maar die periode ligt ondertussen ver achter hem.

Koen en Gigi in ´Niet lullen maar poetsen´

Koen deed in 2015 mee aan het PowNed televisieprogramma ‘Niet lullen maar poetsen’. In dit programma volgt de presentator Rutger Castricum rijke jongeren uit Rotterdam. Visagist Koen Pieter van Dijk en student Gigi Valster, die hij al snel ‘zusje’ noemt, vallen direct op vanwege hun excentrieke gedrag. De kijkers smullen van hun feestjes, shoppingtripjes en bovenal van hun leuke oneliners.

Koen vindt alle aandacht fantastisch een van zijn uitspraken is dan ook ‘Joh, ik ben zo aandachtsgeil als een paard. Ik vind het heerlijk.’ Hij draait zijn hand er dan ook niet voor om die populariteit flink uit te buiten. Hij heeft bijvoorbeeld een paar liedjes uitgebracht waaronder het liedje ‘Champagneyney´, de uitspraak die hij regelmatig gebruikte op televisie. Je kunt Koen Kardashian nog steeds voor een paar duizend euro inhuren om zijn liedjes te zingen op feesten en partijen.

Rijzende ster

Hij wordt direct een rijzende ster op YouTube waar hij steeds meer volgers krijgt die zijn vlogs bekijken en ook op Instagram doet hij het goed. Hij heeft op Instagram meer dan 175.000 volgers. Dit trekt de aandacht van zowel SBS als MTV en Koen wordt ingehuurd als presentator van het programma ‘Just Tattoo of us’ wat hij samen met zijn goede vriendin Jamie Vaes presenteert. Daarnaast presenteert hij het programma ‘Meekijken met..’ waarin hij met mensen meekijkt naar het programma ‘Ex on the Beach’.

Een van de andere programma’s waar Koen aan meedoet is het SBS6-survivalprogramma ‘Queens of the jungle’. In dit hilarische programma worden jonge mensen die niet zonder luxe en een manicure kunnen de jungle ingestuurd. Het programma wordt gepresenteerd door Kay Nambiar, een van de winnaars van Expeditie Robinson. Het is een hysterisch programma waarin Koen Kardashian als socialite veel indruk maakt. Waarschijnlijk heeft hij voor dit programma niet veel geld gekregen, maar het heeft zeker geholpen om hem nog populairder te maken.

Video: Zo wordt er geld verdiend met instagram

https://www.youtube.com/watch?v=9PEnznIGzCo
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1