theme-sticky-logo-alt

Kijkers schrikken van John Williams: ‘Hij ziet er slecht uit’

Het nieuwe seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser is gisteren van start gegaan. En waar kijkers normaliter commentaar leveren op de deelnemers, hebben kijkers het nu vooral over presentator John Williams. ,,Wat ziet hij er slecht uit.”

Sigrid, haar man Chris en hun vier kinderen wonen al veertien jaar in een huis dat niet af is. ,,Overal rondom het huis ligt troep”, zegt Sigrid. ,,Ik kan hier echt geen mensen ontvangen. Ik denk dat mijn man Chris door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ben er echt klaar mee. Al die beloftes: ik heb de hoop opgegeven.”

‘Hij ziet er slecht uit’

Sigrid is zo wanhopig dat ze John Williams en het Help, Mijn Man Is Klusser-team inschakelt. En waar kijkers normaliter van alles te zeggen hebben over de deelnemers, hebben ze nu juist commentaar op John Williams. ,,Wat is John Williams opeens een stuk ouder geworden. Ik schrok ervan. Wat ziet hij er slecht uit”, schrijft een kijker op X. Een ander denkt dat het door het kapsel van John komt….

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1