theme-sticky-logo-alt

Kersverse moeder Jessie Jazz Vuijk heeft het zwaar: ‘hormonen all over the place’

,,Een cocktail van 110 verschillende emoties”, bevindt Jessie Jazz Vuijk zich op dit moment in. Sinds ze bevallen is van haar zoon Xavier, ziet ze de wereld anders en gieren de hormonen door haar lijf. En daar heeft Miss Nederland (2015) het moeilijk mee…

,,Sinds ik mama ben, zit mijn gedachten vaak bij alleenstaande mama’s. Mijn moeder heeft mij alleen opgevoed. Met geen geld, geen support, niemand waar zij op kon leunen”, schrijft Jessie bij een selfie met haar baby dragend in de draagzak op Instagram Stories. ,,Een stoel in de hemel”, verdient haar moeder hierdoor, vindt zij. En is van mening dat alle moeders meer gedragen mogen worden. ,,Het is ongelofelijk hoeveel er op onze schouders rust”, aldus de vriendin van Kaj Gorgels.

Piekeren

„Hormonen all over the place. Vind ik best moeilijk”, schrijft Vuijk een dag later. „Want ik merk dat ik veel meer pieker dan normaal.” Ook met slapen heeft de kersverse moeder moeite. „Om positieve, liefdevolle gedachten…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1