theme-sticky-logo-alt

Juultje Tieleman (Influencer) Leeftijd, Vriend en Zusje

Juultje Tieleman, geboren op 7 juli 1999 in Dirksland, is een vlogster op YouTube en influencer op Instagram waar ze maar liefst 1 miljoen volgers heeft. Juultje is sinds een tijdje ook ambassadeur van Stichting Free a Girl.

Jeugd en familie van Juultje

Juultje Tieleman groeit op met haar zusje en ouders in Dirksland. Haar familie houd juultje liever uit beeld. Wat niet gek is aangezien het bekende instagram model regelmatig in opspraak is.

Juultje haar reis naar een miljoen volgers

Juultje plaatste voor het eerst een foto op Instagram in februari 2014, maar ze werd pas echt bekend door haar relatie met de bekende YouTuber Gio Latooy.

Gio en Juultje

Gio is is niet alleen bekend van YouTube maar heeft ook regelmatig een rol gespeeld in films en televisieseries. De laatste serie waarin hij speelde is als zichzelf in een aflevering van Zapp detective in 2021.

YouTube

Nadat Juultje en Gio uit elkaar gingen startte ze haar eigen YouTube-kanaal waar ze nu al meer dan 170.000 abbonnees heeft. Los daarvan poseert ze ook regelmatig voor bekende bedrijven zoals Hunkemoller en Zalando.

Pikante samenwerking Hunkemoller

Documentaire Videoland

In 2019 werd Juultje Tieleman een jaar gevolgd door documentairemaakster Laura Veenema voor het Videoland-programma ‘Ik ben Influencer’. In deze documentairre vertellen Juultje en andere influencers zoals Qucee en Kaj Gorgels over het leven als influencer. Het gaat over onzekerheden, angsten en de roem die ermee gepaard gaat.

Weetjes over Juultje Tieleman

Is het uit tussen Koen en Juultje?

Sinds november 2021 is het uit tussen Juultje Tieleman en Don de Jong. Don vond dat Juultje en hij niet meer goed bij elkaar pasten. Hoewel er ook speculaties zijn over vreemdgaan van Juultje.

Hoeveel geld heeft Juultje Tieleman?

Quote berekende in 2016 dat Juultje €250.000 verdiend met haar miljoenen views en exclusieve sponsordeals. Bekijk ook onze recente schatting van Juultje haar vermogen op basis van Instagram en Youtube gegevens.

Waar komt Juultje Tieleman vandaan?

Juultje Tieleman komt uit Dirksland in Zuid-Holland. Ze groeide daar op samen met haar zusje, vader en moeder.

Hoe oud is Juultje Tieleman?

Juultje Tieleman is 23 Jaar oud. Ze is geboren in geboren op 7 juli 1999.

Heeft Juultje Tieleman een zusje?

Juultje heeft één zus, Fee Tielmans. Zoals je kunt zien op Instagram heeft Fee dezelfde goede genen. Inmiddels heeft het zusje van Juultje 26K volgers.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1