theme-sticky-logo-alt
Jutta Leerdam en Jake Paul – Een Showkoppel of Niet?

Jutta Leerdam en Jake Paul – Een Showkoppel of Niet?

Jutta Leerdam & Jake Paul – Iedereen die wel eens de tv aanzet of op social media kijkt, kent dit koppel. Sinds april 2023 zijn de Nederlandse schaatsster en de Amerikaanse Youtuber en bokser Jake Paul een setje.

Het is een markant koppel van twee zeer bijzondere mensen die regelmatig in de spotlight staan. Hoe zit het nu met die relatie tussen Jutta Leerdam en Jake Paul. Hoe hebben ze elkaar ontmoet en hoe gaat het nu met de liefde? Je leest het hier

Jutta Leerdam en Jake Paul, dit is hoe het begon

jutta-leerdam-jake-paul-strand

Jake Paul is een Amerikaanse bokser en Youtuber met 20 miljoen abonnees. Voor zijn kanaal is hij altijd op zoek naar nieuwe content en samenwerkingen. Tijdens die zoektocht stuitte hij en zijn management op het account van Jutta van Leerdam, Nederlands wereldkampioen schaatsen. Onze eigen Jutta Leerdam is namelijk niet alleen professioneel schaatsster, ze heeft ook een zeer groot aantal volgers op Instagram.

Jake Paul stuurde Jutta een PM

Zowel het management van Jake Paul als hijzelf stuurden Jutta Leerdam een berichtje op Instagram. Het doel van deze berichtjes was om Jutta uit te nodigen voor het YouTubeprogramma BS w/ Jake Paul. Jutta reageerde niet op de berichtjes omdat ze het idee had dat zijn intenties anders waren dan hij deed doen voorkomen. Dat vermoeden bleek achteraf overigens ook terecht te zijn, want Jake Paul wist al voor het sturen van het bericht dat hij een relatie wilde met Jutta.

Jutta hield Jake nog even af

Jutta reageerde dus niet direct, maar besloot Jake Paul wel te volgen op social media. Aan echte fans ontgaat niets, want men wist meteen dat ze elkaar op Instagram volgden. Het zorgde direct voor roddels en speculaties dat de twee aan het daten waren. Jutta Leerdam was heel stellig over een eventuele relatie “Nooit. Nooit”. Ze moest er niet aan denken, gaf ze zelf aan. Het was overigens ook de periode dat Jutta vol in de voorbereidingen voor het wereldkampioenschap schaatsen zat.

Jutta Leerdam gaat toch overstag

jutta-leerdam-jake-paul-stel

We weten ondertussen dat Jutta Leerdam flink is teruggekomen van de uitspraak dat ze nooit een relatie wil met Jake Paul. Ze besloot toch een programma te maken met Jake Paul. Dit programma vond plaats direct na het behalen van haar wereldtitel in maart 2023. Toen ontdekte ze dat de idioot die ze op YouTube zag in het echt heel anders is. Hij is heel lief, authentiek, kwetsbaar en lief zegt Jutta.

Na een week een beetje heen en weer appen stuurde Jake Paul bloemen naar Jutta voor Valentijnsdag. Volgens Jake was dat de manier om zichzelf uit de friendzone te werken tot het vriendje van. Hij zegt dat hij vooraf al wist dat deze relatie een succes zou zijn. De relatie kwam overigens pas naar buiten toen de roddelpers er lucht van kreeg. Ze spotten het koppel samen in Miami.

Wat Jutta Leerdam over Jake Paul zegt staat haaks op het beeld wat velen van Jake Paul hebben. Hij staat bekend als foute jongen, onder andere vanwege de feestjes die hij tijdens de lockdown gaf. Maar hij wordt ook beschuldigd van ergere dingen zoals oplichting en misbruik.

De pers kan geen genoeg krijgen van Jake en Jutta

Jutta Leerdam is behoorlijk populair in Nederland. Maar de populariteit van deze topschaatster valt in het niet bij de bekendheid van Jake Paul. Jake Paul heeft bijna 21 miljoen subscribers op YouTube en werkt hard aan de weg als bokser. Dat en de vele controversies rondom hem als persoon zorgt dat de pers over de hele wereld op hun relatie dook. Van Nederlandse kranten tot TMZ en andere internationale nieuwszender.

Heftige reacties op de relatie

jutta-leerdam-jake-paul-koppel

Jutta Leerdam werd tot haar relatie met Jake Paul op handen gedragen door het Nederlandse publiek. Dankzij haar topprestaties op de schaatsbaan waren de reacties op Jutta eigenlijk altijd positief. Toen ze een relatie kreeg met Jake Paul veranderde dat. Ze kreeg heel veel negatieve reacties van fans die niet begrepen waarom ze met deze bad boy een relatie had. Jake roept op een bepaald moment zijn kijkers op om Jutta niet te haten vanwege hun relatie. De vraag is of dat enig effect heeft gehad.

Jutta neemt het op voor Jake Paul

Jutta zou het liefst willen dat iedereen zou weten hoe Jake in werkelijkheid is. Jutta zegt zeker te weten dat iedereen die met Jake Paul in gesprek zou gaan direct door zou hebben hoe aardig hij eigenlijk is. Ze zegt ook dat ze hem volledig vertrouwt en houdt van de manier waarop hij haar wil leren kennen en begrijpen.

Jake Paul over Jutta

Jutta is overigens niet de enige in deze relatie die vol lof is over haar partner, ook Jake Paul heeft alleen maar mooie woorden over voor zijn vriendin. Hij zegt in een interview dat hij heel erg onder de indruk is van haar werkethos. Bovendien is ze volgens hem heel lief en heeft ze een hart van goud.

De liefde tussen Jake Paul en Jutta Leerdam spat ervanaf

jutta-leerdam-jake-paul

Ondanks dat de pers en heel wat volgers niet direct geloven in de relatie van Jake Paul en Jutta Leerdam trekken de twee zich daar niets van aan. Niet alleen lijken ze heel verliefd, ze schreeuwen het ook van de daken. Niet letterlijk, maar wel figuurlijk want de twee posten regelmatig mooie en romantische kiekjes samen en prijzen elkaar in hun social media posts.

Samen trainen

Zowel Jake Paul als Jutta Leerdam hebben een succesvolle carrière in de sport. Beide moeten hard trainen om succes te behalen. Jutta voor de schaatswedstrijden en Jake Paul voor bokswedstrijden, waaronder de uiteindelijk afgelaste bokswedstrijd tegen Mike Tyson.

Hun trainingsschema zorgt er soms voor dat ze elkaar niet kunnen zijn, maar als ze samen zijn trainen ze ook regelmatig samen. Zo zien we op social media dat de twee samen hardlopen, skeeleren en in de sportschool trainen.

Ze helpen elkaar niet alleen bij de voorbereidingen voor belangrijke wedstrijden, maar steunen elkaar ook tijdens de wedstrijden. Op een van de filmpjes op YouTube is te zien hoe Jake Paul met grote ogen voor de tv staat te schreeuwen om zijn meisje aan te moedigen. Vaak zijn ze ook daadwerkelijk bij elkaars wedstrijden aanwezig.

De sterallures van Jake Paul tegenover Hollandse nuchterheid

jutta-leerdam-jake-paul-water

Toen in oktober 2023 het schaatsseizoen begon wilde Jake Paul zijn vriendin bijstaan. Voorafgaand aan de eerste wedstrijd van het seizoen nam het management van Jake Paul contact op met Thialf. Ze vroegen de schaatshal of het mogelijk was dat Jake Paul en zijn gevolg hun auto’s voor de deur mochten parkeren en een andere ingang mochten gebruiken. Of dit was om de fans af te schudden of vanwege een beetje sterallures is niet helemaal duidelijk.

Wat wel duidelijk is was het antwoord van Thialf. Bij deze schaatshal moet iedereen gewoon op de normale parkeerplaats parkeren en er zijn geen speciale ingangen voor celebs. Het maakt niet uit of je nul of 20 miljoen volgers hebt, iedereen is normaal. Jake Paul maakte dus al snel kennis met de Hollandse nuchterheid.

Jake Paul en Jutta Leerdam genieten van het leven

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn beide topsporters, maar ze nemen ook de tijd om van elkaar te genieten en dat doen ze op de mooiste plekjes ter wereld. Een van hun eerste vakanties samen was een vakantie op het tropische eiland Puerto Rico. Op die vakantie laten ze een mooie fotoshoot maken in een prachtige klassieke auto.

Samen reizen ze naar prachtige plekjes zoals Costa Rica en St.-Barths. Vaak laten ze zichzelf vliegen in de privéjet van Jutta Leerdam. Kortom, deze twee tortelduifjes genieten volop van het leven.

Het 1-jarig jubileum van Jake Paul en Jutta Leerdam

jutta-leerdam-jake-paul-stelletje

Jake Paul en Jutta Leerdam vierden in april 2024 dat ze al een jaar samen waren. Jutta plaats hierover een post op haar stories waarbij ze zet dat ze dol is op Jake Paul en heel gelukkig is dat ze hem in zijn leven heeft. Daarnaast zegt ze dat hij haar het gelukkigste meisje ter wereld maakt. Jake Paul reageert hierop met een poging tot Nederlands

“Ik howvenyow”

Jake Paul toont zijn liefde voor Jutta Leerdam door een gedicht te plaatsen aan zijn crazy little dutchie. In het gedicht zegt hij dat hij Jutta ooit een Paul wil maken, kortom hij hint naar een huwelijk. En dat niet alleen, hij zegt dat hij ook wat baby’s wil die hij zal leren kruipen. Het lijkt er dus op dat dit koppel nog steeds tot over hun oren verliefd is op elkaar.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1