theme-sticky-logo-alt
Jade Anna wiki

Wie is Jade Anna: Leeftijd, lengte, vader

Wie regelmatig op Instagram of YouTube zit heeft Jade Anna zeker wel eens voorbij zien komen. De jonge influencer en vlogger mag met recht een rijzende ster genoemd worden want ondanks dat ze nog jong is heeft ze een grote schare volgers. Zowel op Instagram, YouTube als TikTok smullen haar volgers van de leuke video´s en foto´s die ze creëert.

Over Jade Anna van Vliet

Jade Anna van Vliet werd geboren op 15 juli 2004 in Heemskerk en is met haar 18 jaar al zeer succesvol op social media. Tijdens de middelbare school ontdekte Jade, zoals ze het liefst genoemd wil worden, erachter dat ze een passie voor mode heeft. Ze plaatste regelmatig foto’s op Instagram en Facebook, maar kreeg hiermee nog niet veel volgers. Dat kwam pas toen ze zich ging focussen op YouTube.

Jade Anna maakte in juli van 2015 een YouTube kanaal aan genaamd Forever Jade. Maar haar eerste video plaatste ze pas in mei van 2016, toen veranderde ze haar YouTube naam naar Jade Anna. Op haar kanaal vind je make-up tutorials, lifestyle video’s, reis vlogs en nog veel meer. Een van haar populairste video’s heeft maar liefst 1 miljoen kijkers.

Jade in het kort

Leeftijd18 jaar
Lengte1.65 cm
ZussenRobin van Vliet (23) & Nora van Vliet (21)
VaderJorge van Vliet
MoederJosé van Vliet
ExYouTuber Gio Latooy
Hobby’sTennis, gitaar spelen, reizen
Favoriete etenItaliaans

Social Media

PlatformAantal volgers
Instagram859,000
YouTube238,000
TikTok1,300,000
ContentBeauty, fashion, and lifestyle videos

Jade’s vader en moeder

Jade is de dochter van Jorge en José van Vliet. Jorge komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij werd geboren in Madrid. Toen Jorge drie was verhuisden hij en zijn ouders naar Nederland en sinds zijn 19e woont hij in Heemskerk waar hij nu al meer dan 25 jaar woont. Af en toe speelt Jorge een rol in de video’s van Jade. In het filmpje ‘mijn vader doet mijn makeup * Forever Jade’ zie je hoe ze samen de makeup van Jade doen. Dit filmpje heeft maar liefst 25.000 views.

De moeder van Jade, José van Vliet is geboren en getogen in Heemskerk. José is al jaren in dienst bij het Beverwijkse communicatiebureau SixtySeven. Misschien dat Jade daar haar gevoel voor marketing vandaan heeft. De moeder van Jade van Vliet zie je ook af en toe in video’s voorbij komen. Bijvoorbeeld in het filmpje ‘Zo denkt de moeder van Jade over ons’ op het kanaal van Gio Latooy, het ex-vriendje van Jade.

Jade van Vliet en Gio Latooy

Jade van Vliet heeft een tijdje een relatie gehad met Gio Latooy. Gio is een bekende Youtuber die bekend werd video’s over gamen, maar nu vooral bekend is vanwege zijn lifestyle video’s, reisvideo’s en video’s met snelle auto’s. Hij heeft op YouTube maar liefst 1,35 miljoen volgers. Met al deze video’s heeft hij al behoorlijk wat verdiend. Hij woont ondertussen in een villa van 1,2 miljoen en heeft een flink aantal dure auto’s voor de deur staan.

Jade van Vliet en Gio Latooy kregen officieel in februari van 2021 een relatie nadat ze al een tijdje vrienden waren. Dit is een beetje controversieel omdat Jade toen nog niet meerderjarig was. Op 8 december 2022 maakten ze in een video op YouTube bekent dat ze uit elkaar gaan. Deze video is inmiddels meer dan 1,1 miljoen keer bekeken.

Video: Het is uit????

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1