theme-sticky-logo-alt
Jade Anna wiki

Wie is Jade Anna: Leeftijd, lengte, vader

Wie regelmatig op Instagram of YouTube zit heeft Jade Anna (19) zeker wel eens voorbij zien komen. De jonge influencer en vlogger mag met recht een rijzende ster genoemd worden want ondanks dat ze nog jong is heeft ze een grote schare volgers. Zowel op Instagram, YouTube als TikTok smullen haar volgers van de leuke video´s en foto´s die ze creëert.

Over Jade Anna van Vliet

jade-anna

Jade Anna van Vliet werd geboren op 15 juli 2004 in Heemskerk en is met haar 18 jaar al zeer succesvol op social media. Tijdens de middelbare school ontdekte Jade, zoals ze het liefst genoemd wil worden, erachter dat ze een passie voor mode heeft. Ze plaatste regelmatig foto’s op Instagram en Facebook, maar kreeg hiermee nog niet veel volgers. Dat kwam pas toen ze zich ging focussen op YouTube.

Jade Anna maakte in juli van 2015 een YouTube kanaal aan genaamd Forever Jade. Maar haar eerste video plaatste ze pas in mei van 2016, toen veranderde ze haar YouTube naam naar Jade Anna. Op haar kanaal vind je make-up tutorials, lifestyle video’s, reis vlogs en nog veel meer. Een van haar populairste video’s heeft maar liefst 1 miljoen kijkers.

Jade in het kort

Leeftijd19
Lengte1.65 cm
ZussenRobin van Vliet (24) & Nura van Vliet (21)
VaderJorge van Vliet
MoederJosé van Vliet
ExYouTuber Gio Latooy (25)
Hobby’sTennis, gitaar spelen, reizen
Favoriete etenItaliaans

Social Media

PlatformAantal volgers
Instagram1 miljoen
YouTube291,000
TikTok1,7 miljoen
ContentBeauty, fashion, and lifestyle videos

Jade’s vader en moeder

Jade is de dochter van Jorge en José van Vliet. Jorge komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij werd geboren in Madrid. Toen Jorge drie was verhuisden hij en zijn ouders naar Nederland en sinds zijn 19e woont hij in Heemskerk waar hij nu al meer dan 25 jaar woont. Af en toe speelt Jorge een rol in de video’s van Jade. In het filmpje ‘mijn vader doet mijn makeup * Forever Jade’ zie je hoe ze samen de makeup van Jade doen. Dit filmpje heeft maar liefst 26.000 views.

De moeder van Jade, José van Vliet is geboren en getogen in Heemskerk. José is al jaren in dienst bij het Beverwijkse communicatiebureau SixtySeven. Misschien dat Jade daar haar gevoel voor marketing vandaan heeft. De moeder van Jade van Vliet zie je ook af en toe in video’s voorbij komen. Bijvoorbeeld in het filmpje ‘Zo denkt de moeder van Jade over ons’ op het kanaal van Gio Latooy, het ex-vriendje van Jade.

Jade van Vliet en Gio Latooy

Jade van Vliet heeft een tijdje een relatie gehad met Gio Latooy. Gio is een bekende Youtuber die bekend werd video’s over gamen, maar nu vooral bekend is vanwege zijn lifestyle video’s, reisvideo’s en video’s met snelle auto’s. Hij heeft op YouTube maar liefst 1,35 miljoen volgers. Met al deze video’s heeft hij al behoorlijk wat verdiend. Hij woont ondertussen in een villa van 1,2 miljoen en heeft een flink aantal dure auto’s voor de deur staan.

Jade van Vliet en Gio Latooy kregen officieel in februari van 2021 een relatie nadat ze al een tijdje vrienden waren. Dit is een beetje controversieel omdat Jade toen nog niet meerderjarig was. Op 8 december 2022 maakten ze in een video op YouTube bekent dat ze uit elkaar gaan. Deze video is inmiddels meer dan 1,1 miljoen keer bekeken.

Het was dan ook een verrassing dat Gio en Jade Anna een tijdje later toch weer samen waren. Ze besloten de relatie nog een kans te geven. In september 2023 maakten ze via een break-up video op Instagram bekend dat ze nu echt een punt achter de relatie gaan zetten.

Nieuwe liefde voor Gio Latooy

Gio Latooy liet er vervolgens geen gras over groeien. Nog geen maand na de breuk met Jade Anna werd hij alweer gespot met een andere dame. Het is influencer Lynn Hermanussen. Gio zegt dat hij eigenlijk niet op zoek was naar een nieuwe relatie, maar daar was Lynn opeens. Ondertussen wonen de twee samen en hebben zelfs een liefdestatoeage laten zetten.

De nieuwe vriend van Jade Anna van Vliet

jade-anna-kenneth-taylor-nieuwe-vriend

Jade Anna van Vliet bleef overigens niet zielig alleen achter, ook zij heeft een nieuwe relatie. In december maakte Jade Anna op Instagram bekend dat ze een relatie heeft met voetballer Kenneth Taylor (22). Dit deed ze door een foto van een polaroid van de twee te laten zien.

De vriend van Jade Anna is 10 miljoen waard

Kenneth Taylor is bij velen wel bekend. De blonde jongen uit Alkmaar speelt sinds 2010 bij Ajax en wist in 2022 een plek te bemachtigen in het eerste Elftal van deze Amsterdamse voetbalclub. Naar verluidt is Kenneth Taylor momenteel 10 miljoen euro waard op de transfermarkt. Dit zorgt op Instagram direct voor reacties. Elke keer als Jade Anna wat leuks doet, wordt gehint dat het alleen maar kan omdat ze nu met een miljonair is.

Tegenvallende resultaten bij Ajax

In 2022 was Kenneth Taylro overigens nog 14 miljoen euro waard, maar vanwege tegenvallende resultaten bij Ajax is het bedrag nu iets gezakt. Dat is overigens niet de schuld van de vriend van Jade Anna. Achter de schermen gaat het bij Ajax al een tijdje niet zo lekker. Marc Overmars moest het veld ruimen vanwege grensoverschrijdende berichten aan collega’s. En ook Alex Kroes, die de club weer uit het slop moest trekken, werd binnen een paar weken geschorst.

Kenneth Taylor speelt in het Nederlands Elftal

In 2022 kreeg Kenneth Taylor een positie in het Nederlands Elftal. De kans is dan ook groot dat we Jade Anna in de toekomst tijdens wedstrijden op de tribune zullen zien tussen de andere spelersvrouwen.

Kenneth speelde zijn eerste wedstrijd in 2022 tegen Polen. Daarna mocht hij mee naar Qatar waar hij slechts een paar minuten werd ingezet als invaller. Tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk werd hij ook ingezet, maar werd na 33 minuten gewisseld.

Geruchten over een relatiebreuk

jade-anna-koffie

Jade Anna van Vliet en Kenneth Taylor zijn pas net samen, maar de geruchten vliegen ons nu al om de oren. Dennis Schouten van Roddelpraat beweerde dat Kenneth Jade Anna alweer had gedumpt. Deze berichten werden veelvuldig door andere kanalen overgenomen. En dat allemaal zonder even te checken of het wel waar is.

Jade Anna reageert op de geruchten

Het AD nam hierop contact op met het management van Jade Anna om antwoord te krijgen op hun vragen over de geruchten. Die reageerden niet, iets wat volgens de krant heel gebruikelijk is. Uiteindelijk reageerde Jade Anna zelf op de geruchten omdat zelfs goede vrienden ongerust over haar waren. Dennis Schouten beweerde namelijk niet alleen dat de verkering over was, maar ook dat Jade Anna in een burn-out zou zitten.

Het verhaal over de burn-out was waarschijnlijk gebaseerd op een Instagram post waarin jade Anna zegt dat ze wel een dagje vrij kan gebruiken. Volgens haar ging dat om een rustdag van het sporten, iets wat voor iedere fitnessfanaat wel eens goed is. Ze zegt in een reactie dat het heel goed met haar gaat en een heerlijk leven heeft.

Over haar relatie met Kenneth Taylor zegt ze overigens niets, maar als we naar Instagram kijken zien we hem nog regelmatig voorbij komen.

Negatieve reacties op Jade Anna

jade-anna-selfie

Jade Anna is immens populair op social media. Op Instagram heeft ze maar liefst een 1 miljoen volgers en op TikTok 1,7 miljoen. Dat levert haar natuurlijk heel veel op, niet alleen geld, maar ook leuke reacties van fans. Maar met roem komt ook afgunst waardoor je op Jade Anna’s Instagram posts ook vaak negatieve reacties ziet.

Eerder deden mensen al hun beklag omdat Jade Anna beweerde heel hard te werken. De reacties daarop waren dat stratenmakers, verpleegkundigen en bouwvakkers hard werken, maar niet influencers. Ergens begrijpt Jade Anna die reacties wel, want ze is als influencer niet fysiek bezig, maar vooral mentaal. Haar werk is iets wat haar dag en nacht bezighoudt.

Toch kunnen niet veel mensen begrip opbrengen voor het zogenaamde harde werken van Jade Anna. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want ze post voornamelijk foto’s van leuke uitjes, verre vakanties, feestjes en mooie kleding. Negatieve berichten zijn bijna niet te voorkomen als je zoveel volgers hebt, maar leuk is anders.

Jade Anna naakt op de foto

jade-anna-sexy-bikini

in december 2023 werd Jade Anna overstelpt met bezorgde berichten. Mensen wilden haar waarschuwen dat er een naaktfoto van haar in omloop was. Jade wierp een snelle blik op de foto en wist direct wat er aan de hand was. Het ging om een foto die met AI of photoshop zo bewerkt was dat het leek alsof ze naakt was.

In een reactie op Jade Anna’s Instagram Story zegt de bekende influencer dat ze heel goed weet hoe haar eigen borsten eruit zien, de nepfoto komt niet eens in de buurt. Het is overigens niet de eerste keer dat zoiets gebeurd. Normaal reageert Jade Anna er niet eens op, maar ze wilde haar bezorgde fans wel informeren dat het niet zijzelf is op de foto.

Jade Anna is niet bang voor een sexy foto

jade-anna-gaat-naakt

Volgens Jade Anna zijn er geen echte naaktfoto’s van haar in omloop. Desondanks is ze niet bang om sexy op de foto te gaan. Op 6 maart 2024 plaatste ze bijvoorbeeld een post op Instagram met de titel Feeling cute. In de korte video showt Jade Anna de sexy lingerie van het merk Loungewear. De reacties zijn veelal positief, vooral van de mannen. Anderen vinden het een beetje te ver gaan, maar hoe dan ook, Jade Anna kan het prima hebben.

Jade Anna in bikini

jade-anna-naakt

Jade Anna is trots op haar lichaam. Het is dan ook niet zo moeilijk om een foto van Jade Anna in bikini te vinden op haar Instagram. In het verleden werden die kiekjes vaak gemaakt door Gio Latooy terwijl ze samen op vakantie waren. Nu ze een relatie heeft met Kenneth Taylor is hij de aangewezen fotograaf. De volgers van Jade Anna op Instagram zijn zeer te spreken over zijn talent voor fotografie. Veel vrouwen willen bovendien weten welke bikini’s Jade Anna draagt.

Het nieuwe huis van Jade Anna

jade-anna-koopt-eigen-huis

Net nadat het YouTube-koppel Jade Anna en Gio Latooy uit elkaar gingen kocht ze een woning in Heemskerk. Jade Anna werd in dit Noord-Hollandse dorp geboren en kocht het huis van een bekende van haar. De woning van 137 vierkante meter is zeer modern ingericht met veel zwarte en gouden accenten.

De woning is bovendien heerlijk licht dankzij de grote ramen en openslaande deuren. Daarbij kan Jade Anna lekker zonnen op het terras van 20 vierkante meter die op het zuidoosten ligt. De woning stond voor 475.000 euro te koop, uiteindelijk heeft Jade Anna het huis voor 465.000 euro gekocht. Ze hoefde hiervoor geen hypotheek af te sluiten. Het werk als influencer heeft haar dus duidelijk geen windeieren gelegd.

Veelgestelde vragen over Jade Anna

jade-anna-auto-selfie

Uit de hoeveelheid vragen die jullie instuurden blijkt wel dat Jade Anna nog steeds heel populair is. Dit zijn de meest gestelde vragen over Jade Anna en de antwoorden.

Wat is de leeftijd van Jade Anna?

De leeftijd van Jade Anna is 19.

Hoe zit het met Jade Anna en Gio Latooy?

Jade Anna de Vries en Gio Latooy hebben lange tijd een relatie gehad. Het was dan ook een tijdje het meest besproken social media koppel. In december 2022 plaatsen ze een hartverscheurende break-up video op social media. Niet veel later waren ze echter alweer samen, om in september 2023 dan toch echt definitief uit elkaar te gaan. Zowel Jade Anna als Gio Latooy hebben ondertussen een nieuwe relatie.

Wie is de vriend van Jade Anna?

Jade Anna van Vliet heeft sinds december 2023 een relatie met de profvoetballer Kenneth Taylor. Een paar maanden daarvoor was Jade Anna van Vliet nog in een relatie met YouTuber Gio Latooy. In september 2023 zetten ze definitief een punt achter hun relatie. Ook Gio heeft weer een nieuwe vriendin, de influencer Lynn Hermanussen.

Wat kost het huis van Jade Anna?

Jade Anna kocht in september 2023 een woning in het centrum van haar geboortedorp Heemskerk. De woning kocht ze voor 465.000 euro die ze direct aftikte. Ze had geen hypotheek nodig.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1