theme-sticky-logo-alt
Elisa Barranu

Italiaanse Elisa Barranu viraal op TikTok (Lekkerding!)

Italië staat bekend om zijn cappuccino, pizza en fantastische vrouwen. De Zuid-Europese staat heeft ons al eens verwend met Valeria Conca, en nu hebben ze weer een nieuw geschenk voor ons: Elisa Barranu. Ze is een mooie en opwindende vrouw die Italië opnieuw op de kaart zet. Laat je verrassen door haar schoonheid en volg haar op TikTok voor een kijkje in haar leven.

Scroll onderaan de pagina, voor de heetste TikTok filmpjes van Elisa Barranu ????

Over Elisa Barranu

Elisa Barranu is een 20-jarige Italiaanse TikTok-gebruiker die bekend is om haar prachtige uiterlijk en populaire posts op het platform. Met meer dan 600.000 volgers is ze een sensatie op TikTok, waar ze haar volgers verwent met outfitjes en vaak voor de spiegel staat. Ze is ook populair op Instagram, waar ze foto’s deelt van haar modellenwerk en schitterende outfits. Bovendien deelt ze ook haar vakantiekiekjes, die eveneens veel aandacht trekken. Elisa Barranu is een opkomende ster op social media en zet haar schoonheid en stijl in om haar volgers te vermaken.

Ouders & Afkomst

Voordat ze beroemd werd, groeide Elisa op in Verona, Italië en had altijd al interesse in mode en beauty. Sinds ze in 2018 Instagram en later TikTok aanmaakte. Deelt ze mooie kiekjes van zichzelf.

Beeldschone Italiaanse Tiktokker

Elisa Barranu is een beeldschone Italiaanse tiktokker. Haar prachtige foto’s worden dagelijks op tiktok gedeeld en veroorzaken tal van reacties. Vooral de meer sexy riskantere video’s van het tiktok-model zorgen voor opheft.

@elisabarranu

Let me be your woman

♬ Woman – firuuu
@elisabarranu

io innamorata di questa canzone

♬ original sound – Mercy
@elisabarranu

so call me, maybe????????

♬ call me maybe – ????
@elisabarranu

lo rifarò meglio????????

♬ Originalton – &lt3
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1