theme-sticky-logo-alt

Indy van Hees overleefde stint-drama: ‘Ik krijg nog steeds pijnbehandelingen’

Stint-ongeluk

In de documentaire Vijf jaar na de stint: het verhaal van de ouders deed ze al eens haar verhaal, en dat vond ze best moeilijk. “Sommige mensen verwachten het niet en dan komt het meestal hard binnen bij een persoon. Ze kunnen er heel ongemakkelijk op reageren, maar op zich ben ik daar al aan gewend. En ik leer daar ook mee omgaan. Het maakt ook niet echt uit hoe mensen reageren, als ze maar weten van het verhaal en wat er is gebeurd.”

Ze raakte zwaargewond en heeft nog altijd veel pijn aan haar benen. “Op dit moment doen ze nog steeds pijnbehandelingen om het beter maken, om de pijn zoveel mogelijk weg te helpen. Dat helpt.”

Emoties uiten

Eerder vertelde ze Humberto dat ze niet met haar ouders over het ongeluk sprak, omdat ze bang was hen daarmee te belasten. Maar dat is inmiddels verleden tijd. “Ik heb geleerd om me te uiten. Ik kan mijn emoties nu ook uiten bij andere mensen, omdat ze er ook naar vragen. Ik heb leren omgaan met het verdriet en krijg daar…

Lees verder bij www.linda.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1