theme-sticky-logo-alt

‘Ik sta constant met een sigaret en ik prop me vol’

In de nieuwe dramaserie ‘PATTY’, waar natuurlijk niemand op zit te wachten, zien we Patty Brard opnieuw zuipend en snuivend voorbijkomen. Volgens de dame is het dan ook een ‘wonder’ dat ze er nog is, zo vertelt ze in een uitgebreid interview met Mezza.

Patty Brard: ‘Ik sta constant met een sigaret en ik prop me helemaal vol’

Kennelijk heeft Patty Brard een rustige basis gevonden in Almere en op Ibiza. “Toen ik alle drank en drugs voorbij zag komen in PATTY schrok ik echt. Jezus, Brard! Ik sta constant met een sigaret en als full-size Patty prop ik me helemaal vol. Het is een wonder dat ik er nog ben. Hoe dom. En ook zo zonde van mijn tijd, al die feesten en partijen”, legt mevrouw uit. “Had ik dat gvd maar twintig jaar eerder beseft. Ik ben zes jaar terug precies op tijd gestopt. Met alles. Te veel eten, drank, drugs, sigaretten. Omdat ik merkte dat ik niet meer fris was. Ik kan wel alles blijven weglachen, maar zo werkt het niet. Ik had geen rem meer, feestte maar…

Lees verder bij www.roddelpraat.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1