theme-sticky-logo-alt
helene-hendriks-sexy

Alles over de Partner van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks (43) is een rijzende ster in de televisiewereld. Ze is onder andere bekend als regelmatige gast bij Vandaag Inside en presentatrice van De Oranjezondag op SBS6. Ze doet het zelfs zo goed dat ze in 2023 de Telvizier-Ring voor beste presentatrice won.

Hélène Hendriks praat graag over voetbal en sport, maar haar privéleven houdt ze liever geheim. Dat maakt ons alleen maar nieuwsgieriger naar de partner van Hélène Hendriks. Wie is de partner van Hélène Hendriks en heeft ze eigenlijk wel een partner? Je leest het hier.

  • Volledige naam: Hélène Hendriks
  • Leeftijd Hélène Hendriks: 43 jaar
  • Woonplaats: Bavel, Noord-Brabant
  • Beroep: Presentatrice
  • Partner: Frans Vinju (65)

Wie is Hélène Hendriks?

Je wil natuurlijk graag weten wie de vriend van Hélène Hendriks is, maar laten we eerst eens kijken wie deze powervrouw is. Hélène Hendriks werd op 9 augustus 1980 geboren in Breda. Interessant om te weten is dat Hélène een van de drie zussen van een drieling is. Haar zussen heten Judith en Claire.

Hélène Hendriks groeit op in een sportief gezin

Hélène Hendriks groeide op in een sportief gezin. Haar vader was turnleraar en was dol op tennis en hockey. En ook haar moeder was dol op hockey. De drie zussen werden door hun ouders dan ook vaak meer naar de hockeyclub genomen. Het is dan ook niet zo gek dat zowel Hélène als haar zus Claire fanatiek gingen hockeyen.

Hockeyen op hoog niveau

Claire Hendriks hockeyde zichzelf zelfs naar een internationale carrière. In 2007 werd ze wereldkampioen zaalhockey. Tegenwoordig werkt ze bij de Nederlandse Hockeybond. Hélène Hendriks begon als jong meisje te hockeyen bij Hockey Club Princenhage en ging later naar hockeyclub Push in Breda.

Toen Hélène Hendriks 17 jaar oud was wist ze het eerste team van Push te bereiken en samen met het team wist ze in de hoofdklasse te komen. Hélène bleef 12 jaar lang op dat hoge niveau spelen. Dat deed ze overigens niet alleen bij Push, maar ook bij andere teams.

De journalistieke carrière van Hélène Hendriks

Als fanatiek sporter was voor Hélène Hendriks de stap naar het presenteren van een sportprogramma snel gemaakt. Haar eerste sportprogramma presenteerde ze voor Brabant10. Daarna werd ze ook gevraagd om te presenteren voor NAC TV. Van dat voetbalprogramma ging ze naar het wat grotere Omroep Brabant waar ze verslag deed van alle Jupiler League wedstrijden.

De liefde die haar doorbraak betekende

Het verhaal gaat dat Hélène Hendriks haar doorbraak in de televisiewereld vooral te danken heeft aan NOS-verslaggever Joep Schreuder (58). Joep en Hélène Hendriks leerden elkaar kennen tijdens na afloop van een heftige hockeywedstrijd. Nadat ze op het veld bijna haar pink was kwijtgeraakt interviewde hij haar. Naar verluidt kwam hij er toen achter dat ze kwaliteiten had voor presenteren.

Vervolgens zouden de twee die beide in Breda woonachtig waren een relatie hebben gekregen. Volgens roddelblad Story dumpte ze Joep weer net zo hard toen ze dacht hem niet meer nodig te hebben. Volgens Hélène Hendriks heeft ze veel te danken aan Joep Schreuder, maar hadden ze geen liefdesrelatie.

In een uitzending van Vandaag Inside begon Johan Derksen over de ruzie tussen Hélène Hendriks en Joep Schreuder. In een reactie daarop gaf Joep Schreuder aan dat ze ooit een hele intense relatie hadden die daarna stopte. Ze spreken elkaar niet meer en het is ook niet meer ongemakkelijk. Daaruit lijkt wel alsof het ooit wel ongemakkelijk was en de relatie toch iets meer was dan strikt iets zakelijks.

Fox Sports

De grote stap voor Hélène Hendriks was toen ze in 2013 naar FOX Sports ging waar ze mede-presentator werd van FOX Sport Centraal. In de jaren die volgde begonnen we Hélène Hendriks steeds vaker te zien op televisie. Zo was ze af en toe gast bij Vandaag Inside en De Wereld Draait Door.

Vanaf 2018 presenteerde ze samen met Wilfred Genee de Champions League wedstrijden. Die samenwerking leek te bevallen, want in juni 2019 begon ze samen met hem de talkshow Café Hendriks en Genee. Hierin bespraken ze elke zondagavond de week van hun gasten.

In 2021 nam ze tijdelijk De Oranjezomer over van Wilfred Genee. Dit leidde tot hogere kijkcijfers dan ooit. Dat heeft ertoe geleid dat ze nu elke zondag De Oranjezondag presenteert. Bovendien is ze nog steeds regelmatig bij Vandaag Inside te zien als gast naast Wilfred Genee en Johan Derksen.

De partner van Hélène Hendriks

helene-hendriks-sportief

Genoeg nu over de carrière van Hélène Hendriks. We willen weten hoe het met haar liefdesleven zit. Het was al een tijdje bekend dat Hélène Hendriks een langdurige relatie heeft, maar ze hield hierover haar kaken altijd stijf op elkaar.

De enige reden dat we af en toe iets over haar liefdesleven te horen kregen is dat Wilfred Genee en Johan Derksen gek zijn op indringende vragen. Vandaag Inside is in principe geen programma waar de privélevens van hun gasten besproken worden, maar de heren doen wel hun best om wat details over Hélène Hendriks haar liefdesleven los te krijgen.

Soms lukt dat ook. Zo heeft ze wel eens laten vallen dat ze best zou willen trouwen. Ondanks dat ze al jaren samen is met haar partner is en een samenlevingscontract heeft, lijkt zo’n feestje met een mooie jurk haar wel wat. Zo’n dag waarbij je samenkomt met vrienden en familie en de liefde viert. Hélène Hendriks sluit een huwelijk dus niet uit, maar er zijn geen echte concrete plannen.

De vriend van Hélène Hendriks is….

Met wie zou Hélène Hendriks dan gaan trouwen. Dankzij het roddeltijdschrift Privé weten we nu dat het om Frans Vinju gaat. Wie, horen we je denken. Het gaat om Frans Vinju een 65 jarige man waarmee Hélène Hendriks al een tijdje samenwoont in een dikke Vila in Bavel.

Privé maakte dit wereldkundig door een reportage te plaatsen met afbeeldingen waarop te zien is dat Hélène Hendriks en iemand die overduidelijk haar vriend is op een terrasje zitten in het Bredase Ginneken. Op de afbeeldingen is te zien dat Hélène Hendriks en haar vriend Frans Vinju op een mooie dag samen een kopje koffie drinken.

Hélène Hendriks is gekleed in een sportieve zwarte outfit. Van de outfit van Frans kunnen we alleen zien dat hij een blauwe trui draagt met een oranje brillenkoker. In die brillenkoker zit een leesbril die hij er even snel bijpakt als hij even moet bellen. Verder ziet het geheel dat plaatsvindt op het terras van Café Moeke aan de Ginnekenmarkt in Breda er heel gewoon uit.

Leeftijdsverschil tussen Hélène Hendriks en Frans Vinju

helene-hendriks

Het enige wat ons wel direct opvalt, is het feit dat er een groot leeftijdsverschil lijkt te zitten tussen de twee. Dat blijkt niet alleen uit het feit dat Frans Vinju te allen tijde een leesbril bij zich draagt, maar ook aan zijn grijze haardos. Frans Vinju is momenteel 65 jaar oud en Hélène Hendriks 43 jaar oud. Dat maakt het leeftijdsverschil 22 jaar.

Waarom was Hélène Hendriks zo geheimzinnig over haar vriend?

Zou het leeftijdsverschil de reden zijn dat Hélène Hendriks haar partner voor de buitenwereld verbogen heeft gehouden? Eerder in een interview gaf ze aan dat haar partner er niet van houdt om in de spotlight te staan. We hebben haar inderdaad nog nooit bij een première of evenement gezien met Frans Vinju van haar zijde.

De spotlight is natuurlijk niet voor iedereen, maar als je vriendin een Televizier-Ring wint hoor je daar toch eigenlijk bij te zijn. In plaats van Frans Vinju nam Hélène Hendriks in 2021 haar zus mee naar de uitreiking. Ze won toen de Zilveren Televizier-Ster voor haar werk als presentator. En ook in 2023 schitterde Frans Vinju in afwezigheid. Hélène Hendriks bezocht het evenement, waar ze de Gouden Televizier-Ring voor beste presentator won, met haar moeder en zus.

Wie is Frans Vinju, de partner van Hélène Hendriks?

Maar wie is die mysterieuze man nu die Hélène Hendriks zo lang voor ons verborgen heeft weten te houden. Frans Vinju is een ondernemer die al jaren actief is in de Bredase hockeywereld. Van oorsprong komt Frans uit Den Haag, maar hij is jaren geleden al naar Breda verhuisd. Later is hij met Hélène Hendriks gaan samenwonen in Bavel, een dorp dat een paar kilometer onder Breda ligt.

Frans is een zelfstandig ondernemer in de financiële sector. Hij begon ooit als manager bij verschillende banken zoals ING, Divers en Paribas. Daarna stortte hij zich op het vermogensbeheer voor verschillende bedrijven. Uiteindelijk besloot Frans Vinju voor zichzelf te beginnen. Hij werkt nu op projectmatige basis voor banken die hun zaken op orde moeten krijgen. Frans kan zowel als interim manager en financieel specialist ingehuurd worden en focust zich op recovery management.

In zijn vrije tijd is Frans Vinju actief in de hockeywereld. De kans is dan ook groot dat hij Hélène Hendriks daar heeft leren kennen. Hij was voorheen ook actief bij Hockeyclub Push, waar Hélène Hendriks jaren geleden ook speelde. We weten niet of ze elkaar toen al kenden of dat ze elkaar later in het leven ontmoet hebben.

Hoe lang hebben Hélène Hendriks en haar partner een relatie?

helene-hendriks-selfie

Dan is er nog de grote vraag hoe lang Hélène Hendriks en Frans Vinju al samen zijn. In een reactie op de afbeeldingen in Privé ligt Hélène Hendriks een tipje van de sluier. Ze zegt in een reactie dat ze het gek vindt dat de beelden van haar en Frans Vinju nu pas openbaar worden gemaakt omdat ze al 11 jaar geleden gemaakt zijn.

Je hoort het goed, de beelden van Hélène Hendriks en haar liefje op het terras zijn 11 jaar oud. Hoe Privé 11 jaar later pas aan die beelden komt en waarom ze deze als recent publiceren weten we niet, maar echt goede journalistiek is het niet.

Hélène Hendriks en Frans Vinju wonen samen in Bavel

We weten dus dat het stel al 11 jaar aan het daten is. Wat we ook weten is dat Hélène Hendriks en Frans Vinju samenwonen in een riante villa in het Noord-Brabantse Bavel. De woning werd in 2021 gekocht voor 1.425.000 euro en staat op naam van Hélène Hendriks. Het lijkt een beetje vreemd dat de twee die wel een samenlevingscontract hebben niet samen een huis kopen.

Toch is ook dat goed te verklaren. Als zelfstandig ondernemer in de financiële sector weet Frans Vinju waarschijnlijk heel goed wat hij moet doen om zo min mogelijk belasting te betalen. Het feit dat de woning op naam van Hélène Hendriks staat kan dus simpelweg een tactische beslissing zijn. Het kan overigens ook te maken hebben met het feit dat Hélène Hendriks een vaste baan heeft en dus een hypotheek kan aanvragen, in tegenstelling tot Frans Vinju. Het echte antwoord blijft overigens gissen.

Veelgestelde vragen over Hélène Hendriks en haar partner

helene-hendriks-wiki

Sinds de bekendmaking van de partner van Hélène Hendriks in roddelblad Privé houdt het de gemoederen flink bezig. We hebben dan ook heel wat vragen gehad over de relatie tussen Hélène Hendriks en Frans Vinju.

Wie is de vriend van Hélène Hendriks?

De vriend van Hélène Hendriks is Frans Vinju. Dat werd een tijdje geleden bekend nadat beelden van de twee getoond werden door roddelblad Privé. Die beelden bleken overigens al heel oud te zijn en 11 jaar geleden gemaakt te zijn. Hélène Hendriks en Frans Vinju zijn ondertussen al jaren samen. Ze wonen samen en hebben een samenlevingscontract. De reden dat Hélène Hendriks er normaal niet over praat is, omdat Frans Vinju niet in de spotlight wil staan.

Heeft Hélène Hendriks een kind?

Hélène Hendriks heeft geen kind en het lijkt er ook niet op dat ze daar behoefte aan heeft op dit moment.

Hoe groot is het leeftijdsverschil tussen Hélène Hendriks en haar partner?

Hélène Hendriks heeft een relatie met de 22 jaar oudere Frans Vinju.

Is Hélène Hendriks getrouwd?

Hélène Hendriks is niet getrouwd. Ze heeft samen met haar vriend Frans Vinju wel een samenlevingscontract en ze wonen samen in een villa in Bavel. In een interview heeft ze ooit aangegeven dat ze een huwelijk niet uitsluit. Het lijkt haar heel leuk om een groot feest te geven voor vrienden en familie en een mooie jurk te dragen.

Is Hélène Hendriks zwanger?

Hélène Hendriks is niet zwanger. Er zijn ook geen geruchten dat ze momenteel zwanger zou zijn. Ook is niet bekend of Hélène Hendriks een kinderwens heeft.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1